Χριστίνα Φαρμάκη: Η περίοδος που τραγουδούσα είναι μια άλλη ζωή, δεν ήμουν γι’ αυτό το επάγγελμα


Συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Φαρμάκη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που τραγουδούσε, αλλά και στην διατροφή της.

Μιλώντας για την οικογένειά της, είπε: «Τα τελευταία πέντε χρόνια ζω στην Αγγλία, αποφασίσαμε με τον σύζυγό μου να μετακομίσουμε εκεί για τα παιδιά μας. Πάντα έλεγα πως όταν αποκτήσω παιδιά, θέλω να τα μεγαλώσω μόνη μου και να αφοσιωθώ σε αυτά. Δεν το μετάνιωσα καθόλου».

Για την περίοδο που ασχολούνταν επαγγελματικά με το τραγούδι, εξομολογήθηκε ότι: «Η περίοδος που τραγουδούσα είναι μια άλλη ζωή. Δεν ήμουν γι’ αυτό το επάγγελμα. Από την στιγμή που σταμάτησα το τραγούδι, δεν τραγουδώ ποτέ. Δεν ακούω τα τραγούδια μου, τα έχω σαν αρχείο. Απογοητεύτηκα πολλές φορές, δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με πολλά πράγματα.

Αυτό που με χαρακτήριζε πάρα πολύ, που μου το χρέωναν κακώς και που το παρερμήνευαν, ήταν το ότι επαναστατούσα πάρα πολύ. Έτσι με χαρακτήριζαν Κρουέλα ντε Βιλ. Για μένα ήταν εύκολη η απόφαση να αποσυρθώ από το τραγούδι. Ήμουν τόσο γεμάτη από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, που δεν μου έλειψε καθόλου το τραγούδι. Ήταν χρυσές εποχές τότε, έβγαλα χρήματα. Αυτό ήταν από τα θετικά πράγματα».

Σχετικά με την διατροφή της, η Χριστίνα Φαρμάκη εξήγησε: «Προσέχω πολύ την διατροφή μου, είμαστε ό,τι τρώμε πάνω απ’ όλα. Στο σπίτι μου θα μπει λίγη σοκολάτα. Πατατάκια θα μπουν μόνο από τον άνδρα μου, αλλά παίρνω τα μισά επί τόπου και τα πετάω. Γι’ αυτό είμαι μόνιμα 58 κιλά. Απ’ όταν ήμουν νέα, έως σήμερα!».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!