Χωρίς δελτία και ενημερωτικές εκπομπές αύριο το μεσημέρι (28/2) τα κανάλια με φόντο τα Τέμπη


Χωρίς δελτία, ενημερωτικές εκπομπές αλλά και δημοσιογράφους θα βγουν αύριο (28/2) στον αέρα τα προγράμματα των καναλιών. Αιτία η στάση εργασία που έχει κηρύξει από τις 12 έως τις 16.00 η ΕΣΗΕΑ, η οποία και συμμετέχει στην αυριανή στάση εργασίας, που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ για όλους τους δημοσιογράφους.

Στη συμπλήρωση ενός χρόνου από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς και τις οικογένειές τους να ζητούν δικαιοσύνη και τιμωρία των υπευθύνων, ενώ η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια απομυζούν το εισόδημα εργαζομένων και συνταξιούχων, τα δημόσια νοσοκομεία καταρρέουν και η ζωή των πολιτών χειροτερεύει, οι δημοσιογράφοι της χώρας διεκδικούν:

  • Ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης και τιμωρία των υπευθύνων
  • Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με πραγματικές μισθολογικές αυξήσεις
  • Αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας
  • Τέλος στην αισχροκέρδεια και την ακρίβεια

Οι δημοσιογράφοι στην ανακοίνωσή τους συμπαραστέκονται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και στηρίζουμε τον αγώνα των υγειονομικών για αναβαθμισμένα δημόσια νοσοκομεία, και των φοιτητών για Δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιρούνται οι συνάδελφοι που στο διάστημα αυτό θα καλύψουν την εκδήλωση στα Τέμπη και κάθε άλλη εκδήλωση μνήμης, καθώς και τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!