Η Cheryl Cole σώθηκε από ελονοσία

”Μου είχαν δώσει 24 ώρες ζωής”


Για τη «μάχη» που έδωσε προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, όταν προσβλήθηκε από ελονοσία, μίλησε η Cheryl Cole.

Η διάσημη τραγουδίστρια «χτυπήθηκε» από τη νόσο πριν από τέσσερα χρόνια, μετά από ένα ταξίδι της στην Τανζανία, και σήμερα έχοντας καταφέρει να επιβιώσει, συμβάλλει στην καμπάνια για την ενημέρωση, την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ελονοσία.

«Όταν ανέβαινα το Κιλιμάντζαρο, ούτε για ένα λεπτό δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι ένα χρόνο αργότερα θα προσβαλλόμουν από τη νόσο, σε σημείο που θα μου έδιναν μόνο 24 ώρες ζωής» λέει η Cheryl και συνεχίζει:

«Ήταν ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί και ότι πιο τρομακτικό για μένα, την οικογένεια και τους φίλους μου. Πονούσα φρικτά, πόνοι που βιώνουν τόσοι άνθρωποι, επειδή απλά δεν έχουν μια κουνουπιέρα αξίας 5 δολαρίων, να τους σώσει τη ζωή!»

Η τραγουδίστρια θα συμμετάσχει στο event του «Sport Relief», το οποίο θα φιλοξενήσει διάσημες προσωπικότητες, κωμικά σκετς και στιγμιότυπα από τις πιο δυνατές «στιγμές» της χρονιάς.

Tο «Sport Relief» θα διαρκέσει από την Παρασκευή 21 μέχρι την Κυριακή 23 Μαρτίου και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στις χώρες του τρίτου κόσμου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!