Χαλκιδική: Σε ξύλινο σπιτάκι έξω από την κατοικία του θα μείνει ο 82χρονος ανάπηρος που του κάνουν έξωση


Σε ξύλινο σπιτάκι έξω από την κατοικία του θα μείνει ο 82χρονος Θεόφιλος Τζοχουνίδης από τα Νέα Φλογητά της Χαλκιδικής, τον οποίο κάνουν εκ νέου έξωση από το σπίτι του.

Από το βράδυ της Δευτέρας η κόρη του 82χρονου, Αναστασία Τζοχουνίδου γνώριζε ότι θα προχωρήσει το σχέδιο της έξωσης του κ. Θεόφιλου από την οικία του, σε συνέχεια της υπόθεσης με τον πλειστηριασμό του σπιτιού του κ. Θεόφιλου.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης, αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν το σπίτι, όπως περιγράφει η κ. Αναστασία, που σύμφωνα με τα λεγόμενά της οδηγήθηκε στο αυτόφωρο επειδή βιντεοσκοπούσε με το κινητό της την όλη διαδικασία, για την οποία σημειώνεται ότι κανείς δεν επέδειξε εισαγγελική παραγγελία ή άλλο νόμιμο έγγραφο, σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.com.

Το επόμενο δικαστήριο επρόκειτο να γίνει τον Φεβρουάριο και η οικογένεια του κ. Τζοχουνίδη είναι αποφασισμένη να μείνει έξω από το σπίτι, σε ξύλινο σπιτάκι. Απορία ωστόσο προκαλεί το ότι παραβλέπεται η απόφαση που έχει η οικογένεια, ενώ η έξωση πραγματοποιήθηκε χωρίς να τους προσκομίσουν έγγραφα.

Οι πληροφορίες της κας Αναστασίας αναφέρουν ότι ο νέος ιδιοκτήτης που πήρε το σπίτι με πλειστηριασμό, είχε ζητήσει από κάθε εταιρεία φύλαξης στη Χαλκιδική να αναλάβει τη φύλαξη του σπιτιού ως το επόμενο δικαστήριο, αλλά κανείς δεν δέχτηκε τη δουλειά, με αποτέλεσμα να στραφεί στις εταιρείες Θεσσαλονίκης.

Κάτοικοι των Ν. Φλογητών και όχι μόνο περνούν τις πρώτες βραδινές ώρες στο πλευρό του κ. Θεόφιλου σε ένδειξη συμπαράστασης.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!