Χαλκίδα: Τρία τροχαία σε διάστημα 45 λεπτών σε Αρτάκη, Δοκό και Έξω Παναγίτσα – Δύο σοβαρά τραυματίες


Μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων σημειώθηκε μέσα σε σαράντα πέντε λεπτά σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα eviathema.gr, τα εν λόγω ατυχήματα έλαβαν χώρα από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου μέχρι τις επτά παρά τέταρτο.

Συγκεκριμένα:

Στην Αρτάκη ένας οδηγός δίκυκλου έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Ο άνδρας με το μηχανάκι δέχθηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες από εθελοντές της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας όμως ήταν εμφανώς σε κατάσταση μέθης.

Μόλις ειδοποιήθηκε η τροχαία και ασθενοφόρο ο χτυπημένος και γεμάτος αίματα οδηγός του δίκυκλου σηκώθηκε με δυσκολία επιβιβάσθηκε σε ένα ταξί και έφυγε από το σημείο του ατυχήματος αφήνοντας το μηχανάκι του πεσμένο στην άκρη του δρόμου.

Λίγο αργότερα στην περιοχή του Δοκού από σύγκρουση δυο οχημάτων υπήρξε σοβαρός τραυματισμός ενός οδηγού.

Στη συνέχεια στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας ένα αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό που προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Το γεγονός ότι και τα τρία αυτά ατυχήματα συνέβησαν σε πολύ κοντινό χρόνο μεταξύ τους και σε σχετικά μικρή χιλιομετρική απόσταση (Δοκός-Έξω Παναγίτσα-Αρτάκη) προκάλεσε ασφυξία στους διασώστες και την τροχαία που δεν προλάβαιναν να τρέξουν από το ένα περιστατικό στο άλλο.

Και για τα τρία περιστατικά η τροχαία Χαλκίδας διενεργεί προανάκριση.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!