«Χαλί θα γίνει» ο Σταμάτης Γονίδης για την σύζυγο και τους φίλους του!

Το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Χαλί θα γίνω», ταιριάζει «γάντι» στον Σταμάτη Γονίδη που έχετε αγαπήσει!


Διαχρονικός και ανατρεπτικός, ο Σταμάτης Γονίδης είναι ένας καλλιτέχνης που δεν παύει να μας εκπλήσσει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του, με καινοτόμες ιδέες, ανατρεπτικά τραγούδια και βιντεοκλίπ!

Το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Χαλί θα γίνω», ταιριάζει «γάντι» στον Σταμάτη Γονίδη που έχετε αγαπήσει!

Σε μουσική του ίδιου, του Βασίλη Δήμα και του Ανδρέα Γιατράκου, με τον αγαπημένο Σταμάτη να υπογράφει τους στίχους και τον Ανδρέα Γιατράκο την ενορχήστρωση-παραγωγή, το «Χαλί θα γίνω» έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη λίστα των επιτυχιών που έχει ερμηνεύσει!

Μέσα από την ευρηματική σκηνοθεσία του Χρήστου Γιατράκου, ο Σταμάτης Γονίδης ξεκινάει με το σκάφος του, το μουσικό του «ταξίδι», από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύθνο, με προορισμό το στούντιο ηχογράφησης! Εκεί τον περιμένουν οι αγαπημένοι του φίλοι, όπως ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Βασίλης Δήμας, ο Στέλιος Κρητικός και η Σάσα Σταμάτη, που γίνονται η μουσική μπάντα του, και μαζί απογειώνουν το «Χαλί Θα γίνω».

Ποια είναι όμως η γυναίκα, για την οποία ο Σταμάτης Γονίδης «Χαλί θα γίνει»; Μεγάλη έκπληξη στο βιντεοκλίπ, η συμμετοχή της συζύγου του, Κατερίνας Κουργιουξίδου!

«Χαλί θα γίνω» από τον Σταμάτη Γονίδη, απολαύστε το και αφιερώστε το! Κυκλοφορεί από τη Sonar Music!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!