Caitlyn Jenner: Αποκαλύπτει πως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει!

Από θρυλικός ολυμπιονίκης, ηρωίδα της transgender κοινότητας.


«Σου ματώνει την καρδιά να ξέρεις πως ένας άνθρωπος για 65 ολόκληρα χρόνια δεν είχε τη δυνατότητα να νιώσει πραγματικά ελεύθερος» είπε η κόρη της Kendall στο βίντεο που γύρισε για τα βραβεία ESPY. Μετά τη βράβευση, η μικρότερη αδελφή της Kendall, Kylie (τα δύο βιολογικά παιδιά του με την Kris Jenner), τουίταρε 3 emoticons με δάκρυα σχολιάζοντας:

«Tα δικά μου και της Kendall μικρά δάκρυα χαράς. Lol. Αγαπώ τον μπαμπά μου».

Ακόμα και η Kris Jenner, με την οποία χώρισαν το 2013, έδειξε σεβασμό.

«Όχι απλά μπορούσα επί 25 χρόνια να τον φωνάζω άντρα μου και πατέρα των παιδιών μου, αλλά τώρα μπορώ να τον αποκαλώ και ήρωά μου».

Μάλιστα, ο πρόεδρος Obama έκανε τη δική του δήλωση για τη –ρεπουμπλικανή–Caitlyn Jenner.

«Θέλει θάρρος για να μοιραστείς την ιστορία σου. Η ιστορία σου μετρά για τη μάχη για τα δικαιώματα των LGBT».

Όπως, βέβαια, αποκάλυψε μέσα από το δικό της reality show, I Αm Cait, που έκανε πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου, υπήρξε και αρκετό ενδοοικογενειακό δράμα μετά το εξώφυλλο στο VF. Στην Khloe δεν άρεσε καθόλου όπως βγήκε το θέμα στο περιοδικό. Και η Kim (η οποία ήταν η πρώτη από τα παιδιά του που αποδέχτηκε πλήρως τη νέα κατάσταση) είχε σπεύσει να συμβουλεύσει (ή μήπως προειδοποιήσει;) τον πατριό της σχετικά με τη μετάβασή του στο άλλο φύλο: «Δείχνεις υπέροχα. Αυτή είναι η στιγμή σου! Όμως, δεν πρέπει άθελά σου να μας βλάψεις όσο εσύ ανεβαίνεις».

caitlyn-jenner-espy-awards-speech-w724

Το ρεκόρ τηλεθέασης

H πρεμιέρα του I Αm Cait έκανε ρεκόρ τηλεθέασης, με το ριάλιτι να έχει ξεκάθαρη πρωτιά στην καλωδιακή τηλεόραση. Τρία εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την Cait από τον καναπέ τους. Όπως έγραψε στην πρώτη ανάρτησή της στα social ως γυναίκα: «Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Caitlyn. Ανυπομονώ να τη/με γνωρίσετε καλύτερα».

Η ανασφάλεια της Cailtlyn

Μετά την εμφάνισή της στα ESPY η Caitlyn Jenner ομολόγησε πως δεν ήταν ακριβώς όπως θα ήθελε. «Έχω ακόμα θέματα με τη φωνή μου» εξομολογήθηκε στο blog της. «Δεν είναι η σωστή, συγκριτικά με τη θηλυκή μου εμφάνιση. Αυτό με ενοχλεί λίγο. Παρ’ όλα αυτά ελπίζω ο κόσμος να μη μένει στον τόνο της φωνής μου, αλλά να ακούει αυτά που λέω». Όπως είπε και στα βραβεία από το πόντιουμ: «Γνωρίζω ξεκάθαρα ποια είναι η ευθύνη μου μιλώντας για μένα, να πω την ιστορία μου με το σωστό τρόπο, να συνεχίσω να μαθαίνω και να κάνω ό,τι μπορώ για να αναδιαμορφώσω το τοπίο για τον τρόπο που βλέπει ο κόσμος τα θέματα των trans, για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι transsexuals από τον πολύ κόσμο».

Η εξομολόγηση για τις τάσεις αυτοκτονίας

«Είχα μερικές πολύ σκοτεινές στιγμές στη ζωή μου» αποκάλυψε στο blog της. «Έχω υπάρξει στο σπίτι μου με ένα πιστόλι στο χέρι να λέω στον εαυτό μου “ας το τελειώνεις εδώ. Όχι άλλος πόνος, μην υποφέρεις άλλο”. Αυτή η πάλη με τον εαυτό σου είναι αληθινή και την έχω ζήσει» εξομολογήθηκε.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!