Bullying-Free: Προώθηση ενός δημοκρατικού σχολείου χωρίς σχολική βία με την φωνή της Πέμυς Ζούνη

Δείτε το και προωθείστε το γιατί όλοι μαζί μπορούμε !!!


Bullying-Free: Προώθηση ενός δημοκρατικού σχολείου χωρίς σχολική βία”

Ένα καταπληκτικό σποτάκι με την φωνή της Πέμυς Ζούμη για να διώξουμε την σχολική βία από τα σχολεία.

Ένα  νέο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό  σποτάκι σχετικά με το θέμα της βίας στα Σχολεία  κυκλοφορεί στα τηλεοπτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δείτε το και προωθείστε το γιατί όλοι μαζί μπορούμε !!! 

Ένα  νέο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό  σποτάκι σχετικά με το θέμα της βίας στα Σχολεία  κυκλοφορεί στα τηλεοπτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το σποτάκι  αυτό απευθύνεται σε μαθητές , γονείς, δασκάλους  αλλά και σε κάθε ευαισθητοποιημένο  πολίτη   για το θέμα της  επαναλαμβανόμενης βίας και επιθετικής συμπεριφοράς με σκοπό την επιβολή, την καταδυνάστευση και την πρόκληση σωματικού και ψυχικού πόνου σε μαθητές από συμμαθητές τους, εντός και εκτός σχολείου.
bul01
Δεν είσαι μόνος…..μίλα…στον διπλανό σου…μην φοβάσαι……ζήτα βοήθεια…μοιράσου το πρόβλημα…όλοι μαζί μπορούμε….το bullying δεν είναι μαγκιά….είσαι διαφορετικός;; ιδιαίτερος;; ευαίσθητος και τι έγινε;;
bul02
Με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία φαίνεται πως έχει γίνει η προσέγγιση του θέματος  λαμβάνοντας υπ’ όψιν το αισθητικό αποτέλεσμα υπό τη σκηνοθετική υπογραφή της Πέμης Ζούνη η οποία εκτός των άλλων χαρίζει και τη φωνή της στην εκφώνηση του περιεχομένου.  Το σποτάκι έχει προγραμματιστεί να προβληθεί  στα περισσότερα σχολεία της Ελλάδας στα πλαίσια της ενημέρωσης μέσω του ΚΕΑΝ- ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ.  Την παραγωγή έχει υλοποιηθεί από την εταιρεία παραγωγής Ramsis ΜVM Productions.
bul03
Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.
bul04

12004061_10153648013025536_8097163703458370040_n



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!