BSB: Μία ακόμα μεγάλη διάκριση για την ελληνική εταιρεία ένδυσης


Μια ακόμη σημαντική διάκριση έλαβε το δημοφιλές γυναικείο brand ένδυσης, BSB, του ομίλου B & F.

Συγκεκριμένα, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη έκδοση σε θέματα επενδύσεων του Benjamin Graham, THE INTELLIGENT INVESTOR, πραγματοποίησε μια σειρά επενδυτικών αναλύσεων για την Οικονομία της Ελλάδας με σκοπό την δημοσίευση τους στο περιοδικό TIME. Το TIME, ως γνωστόν, είναι το περιοδικό με την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στον πλανήτη το οποίο σαφέστατα επηρεάζει την παγκόσμια αγορά.

Με τον Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν ασφαλή επενδυτικό προορισμό, πραγματοποιήθηκαν μία σειρά από συνεντεύξεις Προέδρων και Διευθυνόντων Συμβούλων των σημαντικότερων ελληνικών εταιρειών.

Το περιεχόμενο που προέκυψε από τις συνεντεύξεις και τις επενδυτικές αναλύσεις του “The Intelligent Investor” δημοσιεύθηκε στις 3 Φεβρουαρίου στο περιοδικό TIME. Μάλιστα, μία από αυτές τις εταιρείες που προσέγγισαν ήταν η B & F. Η κ. Σοφία Μπιθαρά, πρόεδρος του ομίλου, έδωσε μία εκτενή συνέντευξη για την πολυετή επιτυχημένη πορεία της BSB και του ομίλου γενικότερα.

Δείτε παραπάνω το αφιέρωμα για την BSB, που ήταν μέρος του άρθρου του TIME με τίτλο “GREECE Back on Track” και την συνέντευξη της κ. Μπιθαρά.

The post BSB: Μία ακόμα μεγάλη διάκριση για την ελληνική εταιρεία ένδυσης appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!