Bruna Biancardi: Στη Μύκονο η εγκυμονούσα σύντροφος του Neymar – Οι φωτογραφίες από την παραλία


Σε πελάγη ευτυχία πλέουν εδώ και λίγους μήνες ο Neymar και η σύντροφός του Bruna Biancardi, καθώς θα υποδεχτούν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Η σχέση του ζευγαριBruna Biancardi:ού μπορεί να πέρασε από 40 κύματα εξαιτίας της απιστίας του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, τώρα οι δυο τους φαίνονται πιο αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι από ποτέ.

Πρόσφατα η Bruna Biancardi ταξίδεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο μαζί με τις αγαπημένες της φίλες. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, την απαθανάτισε σε μια από τις πολυσύχναστες παραλίες του νησιού, όπου απολάμβανε τις βουτιές της με την παρέα της.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, η κοιλίτσα της Bruna Biancardi έχει φουσκώσει αρκετά, η ίδια ωστόσο, παραμένει εντυπωσιακή και καλλίγραμμη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν με ένα πάρτι, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στο βίντεο που ανέβασε η σύντροφος του Neymar, βλέπουμε το ζευγάρι να ανταλλάσσει πανάκριβα μενταγιόν με τη φωτογραφία ο ένας του άλλου. Στη συνέχεια η Bruna Biancardi δακρύζει και χαϊδεύει την κοιλιά της ενώ ο ποδοσφαιριστής τη φιλά τρυφερά. Στο τέλος ο 12χρονος γιος του ποδοσφαιριστή, Davi Lucca – τον οποίο έχει αποκτήσει με την Carolina Dantas – τους συνοδεύει και πατά ένα κουμπί όπου εκτοξεύονται ροζ κορδέλες και καπνοί, αποκαλύπτοντας πως το νέο μέλος της οικογένειας θα είναι κοριτσάκι.

Φωτογραφίες: NDP



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!