Μπρούσκο: Ο Ματθαίος ανακοινώνει στην Όλγα ότι θέλει διαζύγιο

Ο Ματθαίος δίνει κρυφό ραντεβού στην Αναστασία στον κήπο του σπιτιού τη νύχτα κι εκεί της εξομολογείται πως δεν την ξεπέρασε ποτέ και σ΄ αυτό το συναισθηματικό κλίμα η Αναστασία αποφασίζει να του πει την αλήθεια.


Η Μελίνα καταφεύγει στην Αλεξάνδρα, προκειμένου να τη βοηθήσει στο ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το θέμα του παιδιού. Όταν το μαθαίνει ο Αχιλλέας, γίνεται έξαλλος με την Αλεξάνδρα, επειδή πιστεύει ότι εκείνη προσεγγίζει επίτηδες τη Μελίνα για τους δικούς της λόγους.

Ο Ματθαίος δίνει κρυφό ραντεβού στην Αναστασία στον κήπο του σπιτιού τη νύχτα κι εκεί της εξομολογείται πως δεν την ξεπέρασε ποτέ και σ΄ αυτό το συναισθηματικό κλίμα η Αναστασία αποφασίζει να του πει την αλήθεια. Η Όλγα έχει παρακολουθήσει τον Ματθαίο και εμφανίζεται έξαλλη μπροστά τους, αποφασισμένη να προστατέψει τον γάμο της. Ο Πάτροκλος και η Δήμητρα εξακολουθούν, κρυφά απ΄ όλους να βρίσκονται στην Αθήνα, γεμάτοι τύψεις για τα συναισθήματά τους.

Ο Σήφης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τη σκληρή στάση όλων στα Χανιά και η ψυχολογική του κατάσταση, είναι χειρότερη από ποτέ. Η Δάφνη ανακαλύπτει το ψέμα που της έχουν πει Μάρκος και Κωνσταντίνα και αποφασίζει να τους στήσει παγίδα για να τους αποκαλύψει. Ο Ματθαίος ανακοινώνει στην Όλγα ότι θέλει διαζύγιο….



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!