Μπραντ Πιτ: Η σοκαριστική ανάρτηση του γιου, Πατ, για τη “γιορτή του πατέρα” – «Είσαι παγκόσμιας κλάσης μ@λ@κ@ς»


Ο γιος του Μπραντ Πιτ, Παξ, χαρακτήρισε τον πατέρα του ως έναν άνθρωπο “παγκόσμιας κλάσης μ@λ@κ@”, ο οποίος προκαλεί φόβο στα τέσσερα μικρότερα παιδιά του.

Αυτή η ανακοίνωση έγινε μέσω μιας εκρηκτικής ανάρτησης στο Instagram κατά τη διάρκεια της «Γιορτής του Πατέρα» το 2020, και τώρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω της DailyMail.com.

«Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια κόλαση», έγραψε ο Παξ. «Μπορείς να πεις στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θέλεις», πρόσθεσε, «αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα».

«Λοιπόν, χρόνια πολλά για τη γιορτή του πατέρα, είσαι απαίσιος άνθρωπος»…

Η Αντζελίνα Τζολί υιοθέτησε τον Παξ, από ένα ορφανοτροφείο στο Βιετνάμ, το 2007. Ο Μπραντ Πιτ τον υιοθέτησε επίσημα την επόμενη χρονιά…

Με το χωρισμό του ζευγαριού τα συνολικά 6 παιδιά έμειναν με την μητέρα τους και όπως φαίνεται η σχέση του Πιτ μαζί τους και ιδιαίτερα με τον υιοθετημένο γιο του, δεν ήταν η καλύτερη, τουλάχιστον τη στιγμή που έγινε η συγκεκριμένη ανάρτηση. Συνοδευόταν από μια φωτογραφία του Πιτ να παραλαμβάνει Όσκαρ…διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!