Brad Pitt – Angelina Jolie: Αυτή είναι η κούκλα κόρη τους!

Με γραβάτα και κοστούμι.


Πήγε μόνος του να στηρίξει την πρεμιέρα της ταινίας της γυναίκας του Angelina Jolie, στο κόκκινο χαλί του Λος Αντζελες, και έφερε μαζί του τρία από τα παιδιά του ο Brad Pitt.

Ολα τα βλέμματα στράφηκαν στην 8χρονη Shiloh, η οποία έκανε την εμφάνιση όλων των εποχών με ανδρόγυνο κοστούμι και μαύρη γραβάτα. Ξανθή σαν άγγελος, ίδια η μαμά της και ο μπαμπάς της μαζί, αέρινη, με τρομερή αυτοπεποίθηση, το look της μικρής άφησε άφωνους τους φωτογράφους και εκτόπισε ακόμη και τον υπέροχο και πανέμορφο σταρ.

Στο κρεβάτι με ανεμοβλογιά -όπως ανακοίνωσε η ίδια- η Angelina Jolie έλαμψε διά της απουσίας της από την πρεμιέρα της ταινίας Unbroken, την οποία σκηνοθέτησε η ίδια, και κατέφυγε στα μεγάλα μέσα της διάσημης οικογένειάς της.

Ο Brad Pitt, με μαύρα γυαλιά, έκανε τρομερή εμφάνιση με τρία από τα έξι παιδιά του, τον Pax Thien Jolie-Pitt, τη Shiloh Nouvel Jolie-Pitt και τον Maddox Jolie-Pitt. Ομως, το μαύρο κοστούμι με σμόκιν, το λευκό πουκάμισο και η γραβάτα της μικρής έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Το 2010 η Angelina Jolie εξομολογήθηκε στο Vanity Fair ότι η μικρή της κόρη τρελαίνεται να ντύνεται σαν αγόρι. «Ντύνεται σαν μικρός άντρας. Μας ζήτησε να της κόψουμε τα μαλλιά… Θέλει να είναι αγόρι. Της αρέσουν τα κοστούμια και τα ανδρικά ρούχα», δήλωσε η σταρ.

Το ντύσιμο της μικρής δεν αρέσει ιδιαίτερα στη γιαγιά της Jane Pitt -ήταν παρούσα με τον σύζυγό της στην πρεμιέρα της ταινίας. Στενός φίλος της οικογένειας δηλώνει ότι η γιαγιά αγοράζει ρούχα μικρής πριγκίπισσας στην 8χρονη, αλλά η Αντζελίνα τής λέει ότι «πρέπει να σέβονται τα γούστα της».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!