Μπουγιούρης: Τι δήλωσε για τις τηλεοπτικές σειρές που έχει συμμετάσχει;

Είναι γνωστό πως ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, έχει συμμετάσχει στις μεγαλύτερες ελληνικές σειρές…


Είναι γνωστό πως ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, έχει συμμετάσχει στις μεγαλύτερες ελληνικές σειρές. Σειρές όπως: “Βέρα στο δεξί”, τα “Μυστικά της Εδέμ” και αρκετές άλλες.

Ο ηθοποιός ετοιμάζεται, διότι θα κάνει γκεστ εμφάνιση στην σειρά του Mega “Κλεμμένα όνειρα”, ο ηθοποιός δηλώνει στο “Mysalonika”:
“Σαφώς! Είχα τη τύχη να συμμετέχω, στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες. Τόσο γενικά ως τηλεοπτικές σειρές, όσο και ειδικότερα καθημερινής προβολής. Σε ένα μεταίχμιο, πορείας της χώρας, που δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά με μια ταπεινή συμμετοχή τέχνης μέσα στη τηλεόραση, έχουμε δώσει αξιόλογες δουλειές σε σειρές καθημερινής προβολής, σε σύγκρισή και με αμερικάνικες που προβάλλονται ακόμα και τώρα! Αυτή τη στιγμή, αν δεις αντίστοιχες αμερικάνικες καθημερινές σειρές, είναι σε ένα “στεγνό” πλατό, δίχως πολλές εντάσεις, με καταστάσεις που διαιωνίζονται για να γεμίζουν επεισόδια, χωρίς ραγδαίες εξελίξεις και ήρωες που δεν αλλάζουν-για να ταυτίζονται οι τηλεθεατές. Με δυο λόγια, και καθόλου υποτιμητικά, στην Αμερική είναι το “fast food” της τηλεόρασης. Στην Ελλάδα καταφέραμε να δημιουργούμε καθημερινές σειρές, με λογική εβδομαδιαίας σειράς. Εξωτερικά γυρίσματα, σεναριακή εξέλιξη, με κινηματογραφικά πρότυπα. Είναι παραπάνω μόχθος και δουλειά, μα είναι ένα αποτέλεσμα που σε ατσαλώνει σαν ηθοποιό και δίνει κάτι καλύτερο στο τηλεθεατή”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!