«Bosses»: SNIK, Light και Mad Clip στην απόλυτη trap συνεργασία της χρονιάς


Ο SNIK, ο Light και ο Mad Clip πρωταγωνιστούν στην απόλυτη trap συνεργασία της χρονιάς.

Η μουσική συνύπαρξη που περίμενε το κοινό της trap -και όχι μόνο- μουσικής εδώ και πολλά χρόνια, είναι πλέον γεγονός: Ο SNIK, ο Light και ο Mad Clip ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υπενθυμίσουν σε όλους ποια είναι τα «Bosses» στο χώρο τους.

Ο SNIK είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της εγχώριας rap και ένας από τους πιο δυναμικούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Περίπου δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του κορυφαίου άλμπουμ «TopBoy», το οποίο βρίσκεται στην πρώτη θέση του επίσημου Album Sales Chart της IFPI επί 6 συνεχόμενες εβδομάδες, κάνει την ανατροπή και κυκλοφορεί ένα ολοκαίνουργιο single, μια super hot συνεργασία με δύο από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της trap σκηνής στην Ελλάδα.

Ο Light, ο ράπερ που κάνει sold out κάθε του live εμφάνιση, συμμετέχει σε ακόμα μία δυναμική παραγωγή. Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της ελληνικής rap και trap σκηνής και με κάθε κυκλοφορία του σπάει τα κοντέρ.

 

View this post on Instagram

 

BOSSES 31/7

A post shared by SNIK (@snikthehustla) on

 Ο Mad Clip είναι ο hardest-working man της ελληνικής trap σκηνής. Διαθέτει απανωτά τραγούδια που έχουν φτάσει στο Νο. 1 του YouTube και ένα εντυπωσιακό σερί επιτυχιών που μετρούν εκατομμύρια digital streams και views στο YouTube.

Οι τρεις επιτυχημένοι καλλιτέχνες ράπερ συναντιούνται τώρα σε ένα single με τίτλο «Bosses» για να σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Το επίσημο music video του τραγουδιού έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Παπαδάκος και είναι διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι του SNIK στο YouTube.

Το «Bosses»κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Πηγή : hit-channel.com



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!