
Η Beyoncé μηνύει την εταιρία ρούχων Feyoncé
Η Beyoncé ξεκίνησε τις αγωγές.
Η Beyoncé πρόσφατα ξεκίνησε το δικό της brand αθλητικών ειδών Ivy Park και φαίνεται πως έχει εκνευριστεί με όσους έστω και έμμεσα κάνουν χρυσές δουλειές, χρησιμοποιώντας το όνομά της ή εμπνέονται από αυτή. Έτσι η Queen Bey αποφάσισε να υποβάλει μήνυση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν κατά εταιρίας, Feyoncé, η οποία φτιάχνει προϊόντα ένδυσης και αντικείμενα που αντλούν απροκάλυπτα έμπνευση από αυτή.
Η εταιρία με έδρα το Τέξας που βασίζεται στις online πωλήσεις είχε στον κατάλογό της μια κούπα με την επιγραφή ‘He Put A Ring On It‘, διάσημη φράση από το hit της Beyoncé «Single Ladies» του 2008.
Η ποπ σταρ, σύμφωνα με το Reuters, ζήτησε επίσης την καταχώριση του σήματος «Feyonce», με και χωρίς τόνο στο «e», προκειμένου να κλείσει το πολύ ενοχλητικό σύμφωνα με αυτή θέμα.