Beyonce: Δες όλα τα βίντεο από το album της που κυκλοφόρησε σήμερα!

17 βιντεοκλίπ που κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα!


Κίνηση ματ έκανε σήμερα η Beyonce, η οποία αποφάσισε να κυκλοφορήσει αθόρυβα το νέο άλμπουμ της, χωρίς καμία προηγούμενη ανακοίνωση και χωρίς κανένα promotion από την εταιρία της.

Η σούπερσταρ της μουσικής έκανε διαθέσιμο για αγορά το νέο της δίσκο στο ψηφιακό κατάστημα iTunes σήμερα το πρωί, ενώ ταυτόχρονα κυκλοφόρησε ούτε ένα ούτε δυο… αλλά 17 βιντεοκλίπ με τα καινούρια τραγούδια της!

Ναι, καλά άκουσες, η Queen B αποφάσισε να δείξει σε όλες τις συναδέλφισσες που πασχίζουν με ηχηρές δηλώσεις και βαρύ promotion (βλέπε Lady Gaga), ότι κάποιες φορές τα πράγματα γίνονται καλύτερα και με περισσότερο θόρυβο, όταν αφήνεις το κοινό να αποφασίσει το ίδιο αν η δουλειά σου αξίζει τον κόπο και το τόσο buzz.

Με διαμετρικά αντίθετο τρόπο, άποψη και επαγγελματική λογική, η Beyonce προσφέρει στους φίλους της μουσικής της ένα κανονικό υπερθέαμα μέσα από 17 βίντεο υψηλής αισθητικής, τα οποία υποστηρίζουν συνολικά όλα τα τραγούδια του album της, ενώ η ίδια αρκέστηκε απλά σε μια λιτή ανακοίνωση μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Όπως καταλαβαίνεις, τα μαζέψαμε όλα για τα μάτια σου και μόνο (κι ας είναι μόνο αποσπάσματα των 30 δευτερολέπτων – κάτι πρέπει να αγοράσεις κι εσύ!) και τα παρουσιάζουμε μέσα από το Bizznews.gr, αφού πολύ μας αιφνιδίασε -ευχάριστα- ο νέος τρόπος προώθησης της μουσικής από μια τόσο μεγάλη σταρ!

Πάτησε τα βελάκια (προηγούμενο – επόμενο) για να δεις όλα τα βίντεο του “Beyonce – The Visual Album”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!