Best Friend’s Fear: Ουγγαρέζος και Κρεμλίδου πέφτουν θύματα του Πούμπουρα


 Ο Σάββας Πούμπουρας το βράδυ της Παρασκευής στις 22.45 θα «υποδεχθεί» μερικούς ακόμα ανυποψίαστους φίλους του οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με  κινηματογραφικά στημένες φάρσες όπου το παράδοξο και το τρομακτικό γίνονται πραγματικότητα στο Best Friend’s Fear.

Αυτή την Παρασκευή, Έλενα Κρεμλίδου, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Δημήτρης Βουζίκης θα πέσουν θύματα στις φάρσες του Σάββα Πούμπουρα.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Το Πρωινό», προβλήθηκε και αποκλειστικό απόσπασμα από την καλοστημένη φάρσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Τι θα δούμε όμως απόψε στο Best Friend’s Fear του Ant1:

Ένας ιδιόρρυθμος παραγωγός – σκηνοθέτης έχει οργανώσει casting για τη νέα του κινηματογραφική ταινία. Ο Θανάσης Πασσάς παρέσυρε την Έλενα Κρεμλίδου εκεί, με σκοπό να διεκδικήσουν κάποιο ρόλο.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Νίκος Γεωργιάδης βρίσκονται στο σπίτι ενός Κρητικού παραγωγού που θέλει να συνεργαστεί μαζί τους για να διαφημίσει τα προϊόντα του. Μαζί του μένει η όμορφη αδελφή του. Η Κωνσταντίνα είναι μεγάλη θαυμάστρια του Δημήτρη και θα επιδιώξει να βρεθεί μόνη της μαζί του, για να γνωριστούν λίγο καλύτερα…

Ο Γιάννης Χαλβατζής φέρνει τον φίλο του Δημήτρη Βουζίκη, σε ένα ιδιωτικό πάρτι. Το πάρτι θα ολοκληρωθεί με μια τελετουργία η οποία θα γίνει «πάση… θυσία!».

Και όπως πάντα… ο  Σάββας Πούμπουρας περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας για να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες  για την εξέλιξη της φάρσας!

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!