Μπέσσυ Μάλφα: «Στον γάμο μου ήμουν σαν τούρτα με μια τεράστια κοιλιά, ήταν όλο το ελληνικό θέατρο και σινεμά εκεί»


Η ταλαντούχα ηθοποιός Μπέσσυ Μάλφα έκανε δηλώσεις στην κάμερα στην εκπομπής «Πάμε Δανάη». Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην τηλεόραση, τον σύζυγό της, τη ζωγραφική αλλά και όσα τα θεωρεί αγενή.

Η ηθοποιός είπε αρχικά: «Δε γνωρίζω γιατί δεν είμαι φέτος σε κάποια σειρά. Δεν είχα κάποια πρόταση για να είμαι ειλικρινής. Μετά το “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” δεν είχα κάποια άλλη τηλεοπτική πρόταση για την καινούργια σεζόν. Είχα πρόταση για την επιστροφή του Τι ψυχή θα παραδώσεις, θα γίνει τελικά ταινία. Αγαπιόμαστε πολύ με τον Αλέξανδρο Ρήγα, έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί, είναι λατρεμένος. Στο θέατρο μπορούν να συναντηθούν όλες οι τέχνες που λατρεύω» τόνισε.

Στη συνέχεια η ίδια μίλησε για τον σύζυγό της αλλά και για όσα θυμάται από την ημέρα του γάμου τους: «Τι να πω για τον άγγελό μου. Τον λατρεύω… Αυτό που θυμάμαι από την πρώτη μας συνάντηση είναι την αλήθεια του. Ήταν ένας συγκλονιστικός ηθοποιός που τον είχα δει στις ταινίες του Αγγελόπουλου. Μου άρεσε πάρα πολύ που τον συνάντησα, ένιωθα τιμή που ήμουν με έναν τέτοιο ηθοποιό, γιατί ήμουν νεότερη. Έλαμπε.

Η ημέρα του γάμου μας ήταν μια πάρα πολύ φωτεινή μέρα. Ήταν καλοκαίρι. Εγώ ήμουν μια νύφη με μια τεράστια κοιλιά, γιατί ήμουν έγκυος στα δίδυμα. Σαν τούρτα ήμουν με τα λευκά μου, μου είχαν κάνει και μπουκλάκια… Ήταν όλο το ελληνικό θέατρο και σινεμά εκεί. Ήταν όλα τόσο φωτεινά, ένιωθα τόση αγάπη».

Τι αποκάλυψε για την ζωγραφική

«Μου αρέσει πολύ να ζωγραφίζω. Η μητέρα μου ήταν ζωγράφος, κάποια στιγμή θα κάνω μία έκθεση με τους πίνακές της. Αν ζωγράφιζα τα παιδιά μου, θα έφτιαχνα ένα χέρι που ανθίζει σε λουλούδι. Αν ζωγράφιζα τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, θα έκανα ένα μάτι με μία ελίτσα που του την έβγαλε ο δερματολόγος και μας έχει σπάσει τα νεύρα».

Το πιο αγενές σχόλιο που έχει δεχτεί

Η Μπέσσυ Μάλφα αναφέρθηκε επίσης στα σχόλια που έχει δεχτεί από κόσμο που τη συναντά στον δρόμο, τονίζοντας ότι την ενοχλεί να την αποκαλούν «γυναίκα του Φατσέα», όπως ήταν το όνομα του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στη σειρά «Το Καφέ της Χαράς».

Αναφορικά με τα σχόλια που την εκνευρίζουν και της χαλούν τη διάθεσή της, η Μπέσσυ Μάλφα απάντησε: «Στον δρόμο μου λένε ότι από κοντά είμαι πιο αδύνατη και νέα. Το πιο αγενές σχόλιο ήταν “βγάλτε τα γυαλιά σας να σας δω”, του είπα ότι “θα τα βγάλω αλλά αυτό δεν το λένε αυτό σε μια κυρία”. Ήρθε μία τεράστια ανθοδέσμη στο καμαρίνι και μου ζήτησαν συγγνώμη για την αγένειά τους. Με εκνευρίζει κυρίως όταν με λένε γυναίκα οποιουδήποτε, όχι μόνο του Φατσέα. Δεν είμαι γυναίκα κανενός, ούτε είναι άντρας μου κανένας! Κάθε άνθρωπος είναι ο εαυτός του».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!