Αθηναϊς Νέγκα για Μελέτη: «Γιατί της το έχουν κάνει αυτό για τόσα πολλά χρόνια. Θέλω να πω…»

Καλεσμένη στην «Γερμανού ξανάρχεται» ήταν η Αθηναϊς Νέγκα η όποια μίλησε μεταξύ άλλων, για το Νικ ο κλοκ, το Πρωινό mou, ενώ σχολίασε την Τζένη Μπαλατσινού, τη Φαίη Σκορδά, την Ελεονώρα Μελέτη και τη Μαρία Μπεκατώρου.


Καλεσμένη στην «Γερμανού ξανάρχεται» ήταν η Αθηναϊς Νέγκα η όποια μίλησε μεταξύ άλλων, για το Νικ ο κλοκ, το Πρωινό mou, ενώ σχολίασε την Τζένη Μπαλατσινού, τη Φαίη Σκορδά, την Ελεονώρα Μελέτη και τη Μαρία Μπεκατώρου.

Για το Νικ ο κλοκ είπε και πέταξε και ένα «καρφάκι»: «Όταν κάνω κάτι θέλω να συμμετέχω σε αυτό, οκ με πληρώσαν μια χαρά, αλλά τη μία φορά νομίζω συμμετείχα 3 δευτερόλεπτα, την άλλη δέκα, νομίζω ότι δεν υπήρχε χώρος για άλλους ανθρώπους σε αυτό το πράγμα. Δε φταίει ο Μουτσινάς βεβαίως, απλώς ο σχεδιασμός της εκπομπή κάπως χάλασε και ήταν σαν ένα πέρασμα».

Όσον αφορά το Πρωινό mou; Η ίδια σχολίασε: «Είναι απείρως καλύτερη η Τζένη σε αυτό, τη βλέπω και λέω δε θα μπορούσα να το κάνω ποτέ».

Και μίλησε και για την Ελεονώρα Μελέτη. «Γιατί της το έχουν κάνει αυτό για τόσα πολλά χρόνια. Θέλω να πω ότι είναι ένα εκπληκτικά ωραίο πρόσωπο, είναι ένα κορίτσι που είναι έξυπνο, γιατί αυτό το gossip που είναι εξωφρενικό, είναι κακόγουστο, δεν είχαν καθόλου χιούμορ, γιατί το gossip έχει την πλάκα του. Αυτοί ξεσκίζουν κόσμο εδώ και πάρα πολλά χρόνια πολύ σοβαρά».

Δείτε το βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!