Αθηναΐς Νέγκα: Έχω τρομερή ανασφάλεια με την εξωτερική μου εμφάνιση, είμαι για τους πιο μερακλήδες


Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε η Αθηναΐς Νέγκα. Η γνωστή δημοσιογράφος, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για την ανασφάλεια που έχει με την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Αναφορικά με την εξωτερική της εμφάνιση, εξήγησε ότι: «Αυτή την στιγμή που σας μιλάω έχω τρομερή ανασφάλεια με την εξωτερική μου εμφάνιση. Αν δεν κάνω μία ολική πλαστική να γίνω Μις Κόσμος θα συνεχίσω να έχω αυτή την ανασφάλεια.

Δεν νομίζω ότι ήμουν ποτέ το είδος της γυναίκας που χαρακτηρίζεται από το ευρύ κοινό ως κουκλάρα. Εντάξει, οκ είμαι για τους πιο μερακλήδες. Δεν βάφω τα νύχια μου, βέβαια μπορεί να έκανα κάποια αισθητική επέμβαση και να «μεταμορφωθώ» σ’ ένα υπέροχο πλάσμα ξαφνικά».

«Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και χαίρομαι πάρα πολύ που έχω μία σχέση την οποία θέλω να προστατεύσω πάρα πολύ. Θέλω να λέω ότι αισθάνομαι ότι επιτέλους έχω βρει κάποιον με τον οποίο μπορεί να έχω την σημαντικότερη ενδεχομένως σχέση της ζωής μου.

Είναι ένας άνθρωπος που το αισθάνομαι ότι είναι πιο έξυπνος απ’ ότι είμαι εγώ, δεν ήταν εύκολο αλλά νομίζω ότι τον βρήκα. Δηλώνω ερωτευμένη, με ενθουσιασμό. Δεν θα παντρευόμουν ξανά, θα είχε ενδιαφέρον να το κάνω μετά τα 70, για να έχει πλάκα», είπε μιλώντας για την προσωπική της ζωή.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!