Αθηνά Οικονομάκου: Μάθετε τις διατροφικές συνήθειες και τα μυστικά ομορφιάς της!

Κάντο όπως η Αθηνά!


H Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στο περιοδικό “Like” και αποκάλυψε πολλά σχετικά με τη διατροφή της αλλά έδωσε και μυστικά ομορφιάς της!

Aρχικά, σχετικά με την διατροφή της είπε «Δεν ακολουθώ κάτι συγκεκριμένο. Το αντίθετο θα έλεγα. Ποτέ δεν έχω κάνει δίαιτα για να χάσω. Ίσα ίσα έχω κάνει διατροφή για να μπορέσω να πάρω βάρος. (…) Μου αρέσουν πάρα πολύ τα μαγειρεμένα φαγητά» και συνεχίζει «Δεν είμαι πολύ του γλυκού. Και στο πιάτο μου να είναι δεν τρώω πάνω από δύο πιρουνιές».

Όμως τι περιλαμβάνει η διατροφή της; «Κάθε πρωί ξεκινάω στύβοντας έναν χυμό. Ακόμη κι αν δεν φάω κάτι, πάντα πίνω ένα φρέσκο χυμό. Συνήθως όμως πεινάω πάρα πολύ το πρωί, οπότε τρώω ένα τοστ ή μία μπάρα δημητριακών. Στη συνέχεια, αν δεν έχω μαζί μου φαγητό, το μεσημέρι επιλέγω κάτι από το γύρισμα. Η αλήθεια είναι ότι φροντίζω να μαγειρεύω περισσότερο για να παίρνω μαζί μου φαγητό. Μετά είμαι στο τρέξιμο ενώ, το βράδυ, επιστρέφοντας στο σπίτι, μου αρέσει να μαγειρεύω ας πούμε, μία μεγάλη μακαρονάδα».

Τέλος, τα μυστικά ομορφιάς της ηθοποιού είναι τα εξής: «Βάφομαι σπάνια και συνήθως φοράω μάσκαρα. Αλλά τις περισσότερες φορές είμαι βαμμένη και χτενισμένη από νωρίς λόγω των γυρισμάτων. Μέσα στο νεσεσέρ μου, όμως, μπορείς να βρεις τα πάντα. Κυριολεκτικά τα πάντα, ό,τι έχει σχέση με το μακιγιάζ. Ένα μυστικό είναι ότι φροντίζω να ενυδατώνω καλά το πρόσωπό μου γιατί έτσι απλώνεται καλύτερα το μακιγιάζ. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν πολυχρησιμοποιώ τακτικά κρέμες ούτε κάνω μάσκες. ή πάω σε αισθητικούς. Το ξεχνάω και τα βαριέμαι. Το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να μην κοιμάμαι ποτέ χωρίς να έχω καθαρίσει το πρόσωπό μου».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!