Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση : Το νιόπαντρο ζευγάρι ανεβαίνει μαζί στη σκηνή


Γνωρίστηκαν όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση “This is not Romeo & Juliet” αλλά η μοίρα είχε μεγάλα σχέδια για τους δυο ηθοποιούς και έτσι πρόσφατα, παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Της Νάντιας Ρηγάτου

Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση μετά το γάμο τους που μας αιφνιδίασε ευχάριστα, ετοιμάζονται να ανέβουν στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα  στο θέατρο Αριστοτέλειον για να πρωταγωνιστήσουν στην καρμική για τη ζωή τους παράσταση “This is not Romeo & Juliet”.

Μπορεί οι δυο ηθοποιοί να γνωρίζονταν αρκετά χρόνια το ειδύλλιο όμως ξεκίνησε όταν συνεργάστηκαν περίπου ένα χρόνο πριν στην συγκεκριμένη παράσταση.

Ο πρωταγωνιστής που απολαμβάνουμε για δεύτερη χρονιά στην σειρά του Alpha “Ο παράδεισος των κυριών» αλλά και η σύζυγός του που φέτος βλέπουμε στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη για δυο μόνο παραστάσεις , 9 και 10 Δεκεμβρίου αρχικά και ανάλογα με τις υποχρεώσεις των γυρισμάτων τους θα δούμε τι συνέχεια θα υπάρξει για τους δυο τους θεατρικά.

Ο Αργύρης Πανταζάρας ανέβασε story στο λογαριασμό του στο Instagram κοινοποιώντας την είδηση στους διαδικτυακούς φίλους του.

 

Λίγα λόγια για το έργο

Δυο πρωταγωνιστές χωρίς τα δικά τους λόγια.

Δυο πρωταγωνιστές χωρίς το δικό τους έργο.

Μια τραγική κωμωδία που δεν είναι ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα.

💔“This is not Romeo & Juliet”

Σκηνοθεσία Αργύρης Πανταζάρας

Ερμηνεύουν: Αργύρης Πανταζάρας, Σίσσυ Τουμάση

 

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!