Απόστολος Γκλέτσος: «Στο πρώτο γύρισμα με τη Μάρω Κοντού δάκρυσα – Με βλέπει και μου λέει…»


Πλούσιο παρασκήνιο από όσα συμβαίνουν στα γυρίσματα της σειράς Η Γη της ελιάς έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο ηθοποιός μοιράστηκε ιστορίες από τα backstage μεταξύ άλλων αποκαλύπτοντας γιατί ποιος ήταν ο ηθοποιός που στο πρώτο του γύρισμα τον ενημέρωσε ότι ήταν… χάλια ντυμένος.

«Στο πρώτο γύρισμα με την κυρία Κοντού με βλέπει πως είμαι ντυμένος και μου λέει “α, τι είναι αυτό που φοράς; είναι χάλια, χάλια, χάλια! Είσαι ξανθός και σου έβαλαν αυτό το χρώμα;”. Και μου έδωσε το άσπρο γυναίκειο πουλόβερ που φορούσε. Και αυτή φόρεσε κάτι άλλο; Το να βγάλει το ρούχο της για να είμαι εγώ με λευκό που με φωτίζει και να βγω ωραίος γιατί ήταν η πρώτη σκηνή και ήθελε να είναι τέλεια. Τι ναπω; Συγκινήθηκα, δάκρυσα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε:

«Πολλές σκηνές με τη μικρή Φιλιώ είναι συγκινητικές, επειδή γνωρίζουμε τι έχει περάσει. Οι σκηνές αυτές είναι μια επώδυνη διεργασία και για τον ηθοποιό».

Ο Απόστολος Γκλέτσος για την συνεργασία του με την Άντζελα Γκερέκου ανέφερε: «Με την Άντζελα Γκερέκου στην αρχή ήμασταν λίγο επιφυλακτικοί μέχρι να γνωρίσει ο ένας τον άλλο, αλλά από ένα σημείο και μετά το γύρισμα έγινε απόλαυση. Υπήρχε σκηνή που ”φάγαμε” παρατήρηση από τον σκηνοθέτη γιατί είχαμε βρει ένα εσωτερικό αστείο και γελούσαμε οι δυο μας με την Άντζελα Γκερέκου».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!