ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Σταυρούλα Λαζαρίδου ” Οι Ελληνίδες πια είμαστε πολύ μπροστά σε θέματα στιλ”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη αποκλειστικά στο Bizznews.gr.


Η Σταυρούλα Λαζαρίδου είναι η όμορφη Θεσσαλονικιά που κατάφερε τα τελευταία δύο χρόνια να απασχολήσει με τις δημιουργίες της. Έντονα χρώματα, διαφορετικά σχέδια και όγκος είναι τα τρία χαρακτηριστικά της δουλειάς της. Τα αξεσουάρ της φοριούνται όλη μέρα και μπορούν να δημιουργήσουν άπειρους νέους συνδυασμούς. Μέσα από τα social media η δική της επιχείρηση κατάφερε να γίνει πολύ γνωστή σε όλη την Ελλάδα και κάπως έτσι τα κοσμήματα της είναι έτοιμα να μπουν τόσο σε μεγάλες πασαρέλες όσο και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.  H νεανική επιχειρηματικότητα και δημιουργία αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πως εν μέσω κρίσης τελικά ακμάζουν! Εμείς μιλήσαμε με την δημιουργό των Petit Tesoro και μάθαμε τόσο τις νέες τάσεις όσο και τα δικά της σχέδια!

Aποκλειστικά στο Βizznews.gr και στην Άστρη Μαυρέα.

Ποτε και πως ξεκίνησε η αγάπη για το κόσμημα και την δημιουργία;

Έχω τελειώσει fashion designer και από την αρχή είχα αγάπη για τα κοσμήματα κ έτσι άρχισα να κάνω για μένα αρχικά και εξελίχθηκε σε πιο επαγγελματικό επίπεδο τα τελευταία 2 χρόνια.

Από που εμπνέεσαι;

Εμπνέομαι από την καθημερινότητα από ένα πλακάκι ή καναπέ ακόμη, αλλά μου αρέσει να παντρεύω το vintage με τις σύγχρονες μέρες.

1402_442156382556858_1453913244_n

Πόσο εύκολο είναι για νέους δημιουργούς να προωθήσουν τη δουλειά τους σήμερα;

Πλέον στις μέρες είναι αρκετά εύκολο μέσω των social media και γενικότερα του διαδικτύου αρκεί να υπάρχει θέληση και υπομονή.

Oι γυναίκες στην Ελλάδα πιστεύεις έχουμε βελτιωθεί στο κομμάτι styling;

Έχουν βελτιωθεί αρκετά κατά την άποψη μου και έχουν καταλάβει πια πως τα αξεσουάρ πρέπει να είναι κομμάτι της καθημερινότητας τους αφού μέσα από αυτά μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά ένα ολόκληρο στιλ και ντύσιμο. Πιστεύω πως είμαστε πολύ μπροστά πια σχέση με παλιά στο θέμα στιλ!

1380777_440158232756673_229741536_n

Τι είναι στην μόδα φέτος στα αξεσουάρ;

Πολλά…είναι τόσα πολλά και διαφορετικά τα style στα αξεσουάρ. Κυρίως φλοραλ, πολύ χρώμα και όγκος.

Τι σε χαλάει σε μια εμφάνιση συνήθως και γιατί;

Αυτό που με χαλάει σ μια εμφάνιση είναι η υπερβολή. Όταν φοράμε κάτι πρέπει να μπορούμε και να το υποστηρίξουμε, να είναι εμείς! Αν δεν το φοράμε και μας φοράει δεν έχει νόημα. Καλύτερα ένα σκέτο λούκ από ένα φορτωμένο!

993443_446351488804014_613517815_n

Ποια τα επόμενα σχέδια σου;

Tα επόμενα σχέδια μου είναι να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω.. Έρχονται πολλά νέα σχέδια και χωρίς να χάσω την ταυτότητα του petit tesoro. Όταν αγαπάς τη δουλειά σου όλα είναι λιγάκι πιο έυκολα!!!

 

Tα αξεσουάρ Petit Tesoro βρίσκετε στην επίσημη σελίδα στο facebook : http://www.facebook.com/petit.tesoroΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!