Αποκλειστικό / Πήρε εξιτήριο ο ηθοποιός από το Ερρίκος Ντυνάν

Παλικάρι ο ηθοποιός βγήκε από το νοσοκομείο


Όπως μας ενημέρωσε η γυναίκα του η κατάσταση του Ηθοποιού είναι αρκετά καλή, έχει βρει ξανά το χρώμα του και τις αισθήσεις του τραγουδάει, και το μόνο που ζήτησε είναι να πάει σπίτι του για να δεί τον μικρό Νικόλα.

Έτσι σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και όπως δείχνουν τα πράγματα όλα είναι καλά στην υγεία του ηθοποιού μετά τον βηματοδότη που του έβαλαν οι γιατροί.

Στο σπίτι του μεταφέρθηκε με ταξί από την εταιρεία Ράδιο Ταξί Αστέρας αφιλοκερδώς αφού η εταιρεία και το προσωπικό της στηρίζει πολλά χρόνια τώρα τους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Ερρίκος Ντυνάν που νοσηλεύεται ο Αντρέας Μπάρκουλης, αφιλοκερδώς με κάλυψη εξόδων από το νοσοκομείο, μετά από παρέμβαση της Άννας Φόνσου και της Νανάς Παλαιτσάκη,  είναι πολύ ευχαριστημένοι με την εξέλιξη της υγείας του και όπως όλα δείχνουν ο ηθοποιός από δω και στο εξής θα είναι πολύ καλύτερα με την υγεία του.

Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει με μεγάλο κουράγιο και σθένος το πρόβλημα με την υγεία του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της υγείας του από την ημέρα που έβαλε βηματοδότη οι γιατροί είναι λίγο πιο αισιόδοξοι.

Για να είναι λοιπόν πιο σίγουροι για όλα οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν μέσα. Από την γυναίκα του Μαίρη μάθαμε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της πως η διάθεση του είναι καλή απλά τον ταλαιπωρεί πολύ ο Βήχας του και για αυτό λίγο είναι πιο θλιμμένος. Τρώει κανονικά και όλες οι λειτουργίες του οργανισμού του είναι μια χαρά.

Παλικάρι αποδείχτηκε ο Κος Μπάρκουλη όπως όλα έδειξαν … Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και από δώ και πέρα όλα να είναι καλύτερα με ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή του έστω και με τον νεο βηματοδότη!!

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!