ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Πάνος Καλίδης “Ημουν μανάβης, ζαχαροπλάστης, ντελιβεράς, σερβιτόρος και πλακάς… Ευχαριστώ τον Θεό για όσα έχω”

Ο Πάνος Καλίδης σε μια άκρως αποκαλύπτική συνέντευξη αποκλειστικά στο Bizznews.gr και την Άστρη Μαυρέα.


Αντισυμβατικός, χιουμορίστας, αφοπλιστικά ειλικρινής και σχεδόν πάντα χαμογελαστός. Είναι ένα καλλιτέχνης που μας έχει συνηθίσει να μιλά χωρίς να κάνει δεύτερες σκέψεις…

Ο Πάνος Καλλίδης μιλά αποκλειστικά στο Bizznews.gr και στην Άστρη Μαυρέα σε μια συνέντευξη αποκάλυψη!

Όλοι βλέπουμε το περιτύλιγμα στο επάγγελμα σας; Πως είναι όμως όταν το βιώνεις από μέσα;

Eίμαι τελείως αντισταρ. Δεν μου αρέσει να νιώθω πως κάνω στημένα πράγματα. Μου αρέσει να είμαι ο ευατός μου και έτσι είτε από μέσα είτε από έξω νομίζω για μένα είναι το ίδιο. Ο κόσμος το καταλαβαίνει άλλωστε.

καλιδης

Oι περισσότεροι νέοι καλλιτέχνες που προσπαθούν να κάνουν καριέρα μιλούν για κλίκες. Εσύ πως το σχολιάζεις; Πρέπει ένας καλλιτέχνης να μπει σε κλίκα για να επιβιώσει.

Υπάρχει και αυτός ο δρόμος. Αλλά δεν είναι απόλυτο. Εγώ διάλεξα τον δύσκολο. Ξεκίνησα από τη Δράμα μην το ξεχνάμε αυτό. Τραγουδούσα σε γάμους και βαφτίσεις με μπάντες και όλα ήρθαν σταδιακά. Ημουν μανάβης, ζαχαροπλάστης, ντελιβεράς, σερβιτόρος και πλακάς… Επειδή δεν άντεχα το κρύο πάνω σε ένα μηχανάκι που είχα τότε πρωί πρωί, μια μέρα είπα «Αχ Παναγία μου κάνε με τραγουδιστή». Θέλει πολύ κόπο και πόνο για να τα καταφέρεις. Και αν ανέβεις εύκολα, εύκολα πέφτεις κιόλας. Εγώ κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και να έχω όσα έχω, μόνο με τη βοήθεια του θεού. Ποτέ δεν παρακάλεσα και δεν ικέτεψα για τίποτα και δεν θα το κάνω και ποτέ.

Αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι στον χώρο σας ποιο θα ήταν και γιατί;

Θα ήθελα να αλλάξω το σταριλίκι που απεχθάνομαι, το ψέμα και την υποκρισία. Εγώ καλούμαι να κάνω την δουλειά μου και μόνο αυτό. Δεν είναι τίποτα διαφορετικό σε σχέση με όσα κάνει ο μέσος άνθρωπος. Η διαφορά μόνο που υπάρχει είναι τα φώτα και η δημοσιότητα που της δίνουν μια άλλη αίγλη. Αν με ρωτάς χωρίς λόγο…

1378409_10151791401103337_1707794276_n

Eπιλέξατε με τη σύζυγο σου Λεάνα να κάνετε τρια πανέμορφα παιδάκια αλλά είπατε όχι στο γάμο ως τώρα. Γιατί; Tελικά θα το πάρεις το κορίτσι;

Είμαστε ήδη σαν παντρεμένοι με τη Λεάνα. Πιστεύουμε πολύ στο μυστήριο του γάμου αν και αντισυμβατικοί, θέλουμε να παντρευτούμε και θα το κάνουμε. Ο ερχομός των παιδιών μας σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν μας άφησε περιθώρια να το επεξεργαστούμε. Σύντομα όμως θα γίνει και αυτό…

Πάνος-Καλίδης-Φοίβος-Μια-ακόμα-μαχαιριά

“Μια ακόμα μαχαιριά” ο τίτλος της τελευταία σου μεγάλης επιτυχίας. Εσύ έχεις φάει πολλές μαχαιριές;

E φυσικά.. Ποιος δεν έχει φάει; Στη ζωή δεν είναι αυτά; Tο θέμα είναι τι κάνεις αφού φας τη μαχαιριά… Η άποψη μου είναι πως οφείλεις να σηκωθείς και να ξεκινήσεις από την αρχή.

Συνεργασία με τον Φοίβο τα τελευταία τρία χρόνια. Πως είναι να συνεργάζεσαι με τον άνθρωπο των επιτυχιών.

Έχουμε δέσει πάρα πολύ και όσο περνάει ο καιρός επικοινωνούμε ακόμα πιο άψογα! Ο Φοίβος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και μου γράφει κομμάτια που πραγματικά όταν τα ακουω χαίρομαι που θα τα πω. Είναι σημαντικό να υπάρχει χημεία και σωστή επαφή με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι.

Τι έρχεται; Τι να περιμένουμε;

To τραγούδι κυκλοφόρησε πριν ένα μηνα και ο κόσμος το αγάπησε αμέσως. Μέσα στις γιορτές έρχεται και το επόμενο! Τώρα βρίσκομαι στο VOX με Κατερίνα Στικούδη, Χρήστο Χολίδη και Χρύσπα και θα συνεχίσουμε δυναμικά μέχρι το Πάσχα. Μετά βλέπουμε…  Την υγεία μας να έχουμε και όλα θα τα καταφέρουμε!

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!