Αποκλειστικό: Ο Μεγακλής Βιντιάδης μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη!

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες μόνο εδώ …


Κι αν δεν με πιστεύετε δείτε τις φωτογραφίες που σας έχουμε αποκλειστικά μόνο εδώ στο bizznews.gr 

Αλλά μην τρομάζετε .. και αρχίσετε τα σενάρια…  Είναι Ο Διονύσης Ζάχος στην παράσταση που δίνει κάθε Τετάρτη στο Doors  στο Κολωνάκι. Ο Μεγακλής επισκέφτηκε τον Διονύση και όπως καταλαβαίνετε έγινε της Ελένης… Ο αγαπημένος μίμος δεν τον άφησε σε χλωρό κλαρί… Την σκηνοθεσία την είχε αναλάβει ο Μεγακλής, αφού κάθε τόσο ο Διονύσης τον καλούσε με νάζι  και έπαιρνε εντολές από το ακουστικό.

VPS_0073

Το μαγαζί να κλαίει από τα γέλια ..Μόνο αυτό σας λέω. Μα είναι μοναδικός…με το δικό του αστείρευτο ταλέντο και χιούμορ που κάποιες φορές είναι τόσο αυτοσαρκαστικό που ξεπερνάει κάθε φαντασία, ο Διονύσης έκανε ένα μαγαζί να παραμιλάει σε αυτή του την παράσταση, αφού σε όλο το πρόγραμμα δεν άφησε τον γνωστό σκηνοθέτη να σταματήσει να γελάει.

Πραγματικά ήταν μια εκπληκτική βραδιά.  Και μιας και ακούγονται ΄΄φήμες΄΄ τόσα χρόνια …. (μεταξύ Ελένης και Μεγακλή)… είπαμε  να σπάσουμε λίγο τον πάγο και να σας δώσουμε ένα Αποκλειστικό μπας και αλλάξει κάτι … Για να δούμε !!

VPS_0076

Πάντως μην χάσετε την παράσταση γιατί από ότι έμαθα ως καλή ρεπόρτερ παίρνει παράταση και για άλλες Τετάρτες… Ε μα ναι αγάπη μου για τον θεό που λέει κι ο Διονύσης …όταν γεμίζεις το μαγαζί συνεχίζεις … δεν σταματάς… Αυτό που θα πω και το γουστάρω πολύ ..είναι το κλείσιμο της παράστασης με την Αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη και  τον Διονύση να λέει … ΄΄Μπορεί να μην είμαι πλούσιος … να μην έχω τίποτα … ούτε καν ταλέντο… αλλά έχω το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή του Ανθρώπου … Φίλους΄΄ Και η απόδειξη ζωντανή … Όλοι του οι φίλοι ήταν εκεί!!!

 VPS_0064

Ευχαριστώ θερμά τον καταπληκτικό φωτογράφο Βασίλη Ψαρρό για τις φωτογραφίες!!! 

VPS_0075



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!