ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Αντρέας Μπάρκουλης χαρίζει το βιολί της θρυλικής ταινίας στον Διονύση Ζάχο

Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης του χαρίζει το βιολί της ταινίας μια τρελή τρελή σαραντάρα με την υπογραφή του. Γιατί το ταλέντο έχει και υπογραφή.. Δείτε αποκλειστικά τις φωτογραφίες από την χθεσινή βραδιά, που μπορεί να συγκίνησε πολύ αλλά ήταν μαγική!


Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης του χαρίζει το βιολί της τρελής σαραντάρας με την υπογραφή του. Γιατί το ταλέντο έχει και υπογραφή.. Δείτε αποκλειστικά τις φωτογραφίες από το χθεσινό βράδυ.

  VPS_0911

Τους συνδέει πολλά χρόνια φιλίας. Ακόμα εκείνα τα χρόνια που ο Διονύσης Ζάχος έκανε τα πρώτα του βήματα στην σκηνή. Η Μαίρη Μπάρκουλη του έχει μια μικρή αδυναμία. Θεωρεί πως είναι από τα πολύ καλά παιδιά της εποχής μας. Και δεν έχει άδικο εδώ που τα λέμε… Ταπεινός γλυκός και ευγενικός με όλους χωρίς ποτέ να πεί κακιά κουβέντα για κανένα.

VPS_1044

Έτσι λοιπόν αποφάσισαν το Ζευγάρι μιας και ο ταλαντούχος μίμος Διονύσης Ζάχος κάνει ένα ρόλο πολύ πετυχημένο στην παράσταση του, αυτόν της Ρένας Βλαχοπούλου να κάνουν δώρο το βιολί του Αντρέα Μπάρκουλη από την ταινία Μια τρελή τρελή σαραντάρα, όπου ο ρόλος του Αντρέα ήταν καθοριστικός σε αυτήν την ταινία.

VPS_1053

Αυτό έγινε λοιπόν χτες το βράδυ στο Doors στο Κολωνάκι με τον Αντρέα να παρακολουθεί την παράσταση και να συγκινείτε όταν στο βίντεο έπαιζε βιολί στην Ρένα Βλαχοπούλου.

 VPS_1078

 Την ώρα που ο Διονύσης τον ευχαριστεί για την παρουσία του εκεί και την μεγάλη τιμή που το κάνει, εκείνος φανερά συγκινημένος του χαρίζει το βιολί με την υπογραφή του. Τα δάκρυα στα μάτια όλων είναι φανερά γιατί αυτό συμβαίνει μόνο μια φορά. Ο Διονύσης δεν ξέρει πώς να αντιδράσει και πραγματικά νιώθει απέραντη τιμή και χαρά για όλο αυτό που συμβαίνει.

VPS_1175

Εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο ο μύθος του Ελληνικού κινηματογράφου να σου κάνει ένα τέτοιο δώρο, θεωρώντας πάντα πως όλο αυτό λέγεται ταλέντο! 

VPS_1192

 Να τονίσουμε πως το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο, από κόσμο που αγαπάει τον Διονύση και τον στηρίζει αφού το μόνο που δίνει απλόχερα με ταλέντο είναι το άφθονο γέλιο.

Στο τραπέζι μαζί με τον Αντρέα Μπάρκουλη ήταν και η Άννα Φόνσου η Μαρία Ιωαννίδου με τον υπέροχο συνοδό της αλλά και σύντροφο της τα τελευταία χρόνια, και ο Μεγακλής Βιντιαδης. Να πούμε πως στο μαγαζί ήταν η Θεά Βίκυ Κουλιανού η οποία πραγματικά είναι μοναδικός άνθρωπος, η Βάλια Κακούτη και ο σχεδιαστής Μάκης Τσέλιος με την παρέα του!

VPS_1124VPS_1131Mia-Trellh-Trellh-SarantaraVPS_1378



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!