
Αποκλειστικό/ Η Κονσίτα θέλει να γνωρίσει αυτόν που της ”έφαγε” την δουλειά
Ο Διονύσης Ζάχος έκανε την διαφορά για άλλη μια φορά στην Μύκονο κάνοντας την Αληθινή Κονσίτα να ψάχνει να τον βρει για να τον γνωρίσει.
Λίγο καιρό προτού κάνει η Κοντσίτα Βουρστ την προγραμματισμένη εμφάνισή της σε νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου την πρόλαβε ο Διονύσης Ζάχος... μπερδεύοντας τα πλήθη.
Ο ταλαντούχος performer παρουσίασε με επιτυχία στο κοσμικό νησί την νέα μεταμφίεση που συμπεριέλαβε στην παράστασή του «The Artist Show», έχοντας δίπλα του τον μάνατζερ του Γιώργο Κωνσταντίνου, που πάντα κανονίζει για αυτόν τα καλύτερα …
Φορώντας ένα χρυσαφί φόρεμα, παρόμοιο με εκείνο της νικήτριας της Eurovision, μελαχρινή περούκα και φυσικά ένα ωραιότατο, πλούσιο μούσι, ο Διονύσης περπάτησε από το ξενοδοχείο στο οποίο έμενε, στην περιοχή Γιαλός της Μυκόνου, μέχρι το κλαμπ όπου έκανε την πρώτη επίσημη παράστασή του για τη θερινή σεζόν.
Στον δρόμο πολύς κόσμος μπερδεύτηκε, ειδικά κάποιοι τουρίστες, και τον ρωτούσαν αν είναι η Κοντσίτα, ενώ τον τραβούσαν φωτογραφίες. Βλέπετε, είναι γνωστό ότι η πολυσυζητημένη drag queen από την Αυστρία θα δώσει μια συναυλία στο νησί των ανέμων στις 6 Ιουλίου και έτσι μερικοί θεώρησαν ότι μπορεί να βρισκόταν ήδη εκεί.
Το φοβερό όμως είναι πως η τραγουδίστρια έμαθε για την εμφάνιση του Διονύση και έγινε έξαλλη … Που λέει ο λόγος έξαλλη… Εννοούμε πως όλοι της είπαν πως ο Διονύσης κατάφερε να μπερδέψει πολύ κόσμο με αυτή του Την εμφάνιση γεμίζοντας ένα μαγαζί. Κέρδισε τις εντυπώσεις και έκανε πλάι ένα σόου γεμάτο εκπλήξεις και πολλά νούμερα.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες η Κονσίτα ζήτησε να τον γνωρίσει στην επίσκεψη της στο νησί … Για να δούμε τι θα δούμε τελικά … Βρε λέτε ξαφνικά να γεμίσουμε Κονσίτες;;
Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως ο Ζάχος ετοιμάζει περιοδεία στην Ελλάδα και στα νησιά και ένας χαμούλης θα γίνει … Εδω θα είμαστε για να σας ενημερώσουμε..