Αποκλειστικό: Η Νανά Καραγιάννη σε ειδικό διατροφολόγο με την βοήθεια της Αννίτας

Μόνο στο bizznews.gr ξέρουμε ότι η Νανούκα το αποφάσισε και βάζει τα δυνατά της με έναν από τους καλύτερους διατροφολόγους των επωνύμων!


Εδώ και μέρες ξέρω από πολύ έγκυρες πηγές μου πως η αγαπημένη μου φίλη Νανά Καραγιάννη έχει ξεκινήσει πρόγραμμα διατροφής ειδικό και με πολύ ανανεωμένη διάθεση σε έναν από τους καλύτερους διατροφολόγους στην Ελλάδα. Τον Γιώργο Λεών.

Στον συγκεκριμένο ειδικό μοριακό διατροφολόγο την έστειλε η Αννίτα Πάνια μετά από την εκπομπή της που όπως θυμάστε είχε καλεσμένη την Νανά μας.

Ο συγκεκριμένος διατροφολόγος  είναι και ο προσωπικός της γιατρός άλλωστε αλλά  και του Νίκου Καρβελα και της Ελλης Κοκκίνου και της Ζέτας Μακρυπούλια αλλά και πολλών διεθνών και Ελλήνων αθλητών.

Κάνουνε συνέχεια κάποιες ειδικές εξετάσεις που από όσο ξέρω η Νανά δεν είχε ξανακάνει, όσα χρόνια κι αν τρέχει με αυτό το πράγμα που την βασανίζει!

Καλό θα ήταν επίσης να αναφέρω ότι ο γιατρός προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς στην Νανά, πράγμα το οποίο,

Για να σταματήσουν λοιπόν να ακούγονται φήμες διάφορες αποφάσισα να γράψω το ρεπορτάζ αυτό, γιατί η Νανά κάποιες φορές όσο κι αν νομίζετε οτι μιλάει δεν μιλάει και τόσο. Να αναφέρω οτι οι πηγές μου είναι ο κόσμος που με ενημερώνει για το τι κάνει η φίλη μου γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση προτιμάει και η ίδια αλλά και ο γιατρός να κρατάνε χαμηλό προφίλ…

Γρήγορα να σε δω τροφαντούλα και τι στον κόσμο ….



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!