Αποκλειστικό / Εξέλιξη στην Υγεία του Αντρέα Μπάρκουλη

Μάθετε όλες τις νέες εξελίξεις στην υγεία του γνωστού Ηθοποιού


Όλα καλά πήγαν σύμφωνα με τους γιατρούς και άντεξε την στεφανιογραφία ο γνωστός Ηθοποιός. Βρίσκεται στο δωμάτιο του και είναι λίγο καλύτερα αφού το προσωπικό του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, είναι στο πλευρό του και κάνει τα πάντα για να είναι ο ηθοποιός σε όλα του εντάξει.

Τα πράγματα εξελίσσονται ικανοποιητικά και η κατάσταση του παραμένει σταθερή … Αποφύγαμε τα μοιραία μας αναφέρει η γυναίκα του Μαίρη. 

Με αφορμή την εισαγωγή και την περίθαλψη που δέχεται ο Αντρέας Μπάρκουλης στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν οφείλουμε ν αναδείξουμε τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

 Οι άνθρωποι αυτοί , οι οποίοι διαχειρίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα απλήρωτοι, τις ανάγκες των ασθενών,χωρίς να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους, ούτε για μερικές ώρες,αποδεικνύουν ότι ακόμη και στην συγκεκριμένη εποχή , η παροχή κοινωφελούς έργου, τιμά τον όρκο που έδωσαν. Πριν λίγο καιρό μάθαμε για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν για να κρατήσουν το νοσοκομείο “ζωντανό ” όταν η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη με αφορμή το δικό της πρόβλημα υγείας , έγραφε μέσα απο το δωμάτιο του νοσομείου για τους “Ήρωες του Ερρίκος Ντυνάν “.

Σήμερα και ενώ όπως μαθαίνουμε το νοσοκομείο έχει ανοίξει τις πόρτες του για όλους τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ , μετά την χρηματοδότηση απο την Τράπεζα Πειραιώς και την διαχείριση του management απο το “Υγεία”, γίνεται απολύτως αντιληπτό με την περίθαλψη ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ , ότι ο ανθρωπισμός και η προσφορά στον άρρωστο , είναι συνώνυμο των υπηρεσιών του “Ερρίκος Ντυνάν”

Επίσης να πώ προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Ραδιο Ταξί ΑΣΤΕΡΑΣ που είναι στο πλευρό του Αντρέα και της Μαίρης για όλες τις μετακίνησεις που χρειάζονται εντελώς δωρεάν. 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!