
Αποκλειστικό / Έκτακτη εισαγωγή στον Αντρέα Μπάρκουλη
Γλύτωσε στο τσάκ την ανακοπή καρδιάς.
Στην συνεχή επικοινωνία που έχουμε με την γυναίκα του Μαίρη Μπάρκουλη μόλις μας ανακοίνωσε ότι οι γιατροί έκριναν επείγουσα την εισαγωγή του στο νοσοκομείο αφού στο τσάκ γλύτωσε την ανακοπή ο γνωστός ηθοποιός.
Αυτή την ώρα περιμένουν να βγουν οι τελευταίες του εξετάσεις και είπαν στην γυναίκα του πως με κανέναν τρόπο δεν πρέπει να φύγει ο άνθρωπος από το νοσοκομείο.
Όπως μας είπε η Μαίρη ο καρδιολόγος που τον είδε δεν τον αφήνει να βγει από το νοσοκομείο διότι η κατάσταση του είναι βεβαρημένη και χρειάζεται οπωσδήποτε εισαγωγή.
Μας τόνισε επίσης η γυναίκα του πως πάντα καταλαβαίνει τον Αντρέα από τις αντιδράσεις του και ξέρει πολύ καλά αν είναι όλα οκ ή όχι… Αυτό μας τόνισε για να μην λένε διάφορα πίσω από την πλάτη της, επειδή είναι τόσο απαιτητική για τον άντρα της και θέλει πάντα το καλύτερο … Άλλωστε είναι τόσα χρόνια μαζί και έχει αποδείξει την αγάπη της.