Αποκλειστικό: Δείτε την Lady Άντζελα Δημητρίου με τον νέο της σύντροφο!!

Γιατί είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν πια !! To bizznews.gr εξασφάλισε την φωτογραφία αποκλειστικά για όλους εσάς!!


Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν πια!!! 

Η ευτυχία και η ηρεμία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της Άντζελας Δημητρίου που είναι πιο ανανεωμένη περισσότερο από ποτέ. Κάτι που οφείλεται στον γοητευτικό κύριο (με το λευκό πουκάμισο που βλέπετε στην φωτό). που βρίσκεται δίπλα της ο οποίος την έχει κάνει άλλο άνθρωπο.

Οι δυο τους πλέον δεν κρύβονται και κυκλοφορούν ανενόχλητοι. Η τραγουδίστρια και ο εφοπλιστής μαζί με τον μετρ των επιτυχιών της παραγωγό της και στιχουργό της  Νεκτάριο Μπήτρο, βρέθηκαν για φαγητό και γλέντι μέχρι πρωίας στο Pullitzer restaurant-bar στην Αθήνα. Διασκέδασαν και αυτό φαίνεται στα πρόσωπα της. Η Άντζελα είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και επιστρέφει και δισκογραφικά με νέο cd εντός των επόμενων ημερών, που από ότι μαθαίνω ήδη τα τραγούδια αγαπιούνται απο πολλούς.

Εμείς να ευχηθούμε να ζουν πάντα ευτυχισμένοι μαζί και να είναι μια νέα αρχή για την αγαπημένη τραγουδίστρια να ξαναβρεί τον έρωτα και την αγάπη που τόσο αξίζει γιατί είναι ένας πραγματικά αληθινός άνθρωπος με συναισθήματα και το δείχνει κάθε φορά όταν συμβαίνει κάτι σε έναν συνάνθρωπο της κι ας μην μιλάει για αυτό!!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!