Άντα Λιβιτσάνου: Το πρόβλημα υγείας και η απόφαση να ανοίξει ζαχαροπλαστείο!

Έχει ξεκινήσει την δική της επιχείρηση και έχει σκοπό να μας… γλυκάνει! Μιλάμε φυσικά για την Άντα Λιβιτσάνου και το νέο της επιχειρηματικό βήμα που το ονόμασε Ada’s little kitchen!


Την γνωρίσαμε ως ηθοποιό, στη συνέχεια την είδαμε να κάνει πασαρέλα αλλά και να κάνει live εμφανίσεις με την μπάντα της. Τώρα, έχει ξεκινήσει την δική της επιχείρηση και έχει σκοπό να μας… γλυκάνει! Μιλάμε φυσικά για την Άντα Λιβιτσάνου και το νέο της επιχειρηματικό βήμα που το ονόμασε Ada’s little kitchen!

Τα υλικά της αυτή τη φορά δεν είναι μόνο ζαχαροπλαστικά. Η Άντα έχει στα ράφια της πολύ κέφι, μεράκι και για αγάπη για αυτό που κάνει. “Δημιουργώ μόνη μου τα γλυκά στο εργαστήρι”, δήλωσε σήμερα στην Τατιάνα. Πήγε με ένα κουτάκι γλυκά στην εκπομπή, σαν να πηγαίνει σε μία φίλη της και μίλησε για όλα. 

/

Κυρίως για τη νέα της αγάπη και την δραστηριότητα στην οποία έχει αφοσιωθεί, που δεν είναι άλλη από το ζαχαροπλαστείο της στη Γλυφάδα. Η Άντα υποδέχεται η ίδια τους πελάτες και τους εξηγεί ότι θέλουν να μάθουν. Ποντάρει στην προσωπική σχέση με τον κόσμο που πηγαίνει στο μαγαζί της και είναι πάντα εκεί για να τους εξυπηρετήσει και για να φτιάξει αυτά τα υπέροχα γλυκάκια που βλέπουμε κατά καιρούς να ανεβάζει στο instagram. 

Η αγάπη της για την μαγειρική υπήρχε από πολύ μικρή ηλικία και μεγαλώνοντας έγινε πιο έντονη η ενασχόλησή της με την ζαχαροπλαστική. Το καλύτερό της ήταν να καλεί κόσμο στο σπίτι για φαγητό και να τους προσφέρει πράγματα που έχει φτιάξει η ίδια. Τώρα, απέκτησε κι ένα δεύτερο σπίτι στα Νότια Προάστια!

Ανάμεσα σε άλλα, η Άντα αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας πυ αντιμετώπισε. Εξήγησε στο Μίλα πως ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο του θυρεοειδούς αλλά και πως άλλαξε η στάση ζωής της μετά από αυτό. “Το πρόβλημα υγείας που πέρασα με έκανε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα”, υποστήριξε στην Τατιάνα συμπληρώνοντας ότι κατάλαβε πως το πιο σημαντικό στη ζωή δεν είναι η δουλειά. Προτεραιότητα, όπως είπε, είναι η οικογένεια, ο σύντροφός μας και τα παιδιά. 

Η Άντα έχει μπει σε νέα φάση, πιο δημιουργική και χαρούμενη και φαίνεται…

 

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!