Άννα Βίσση: Ετοιμάζει συναυλία στη Μύκονο με Κοντσίτα, Demy, Freaky Fortune και Απόστολο Μητρόπουλο

Η Άννα Βίσση θα γιορτάσει τα 40 χρόνια της καριέρας της με ένα εντυπωσιακό show.


Στο νησί της Μυκόνου και στο Jackie O’Beach θα φιλοξενηθεί το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού με τον τίτλο 40 Years “Vissi” Fever, τιμώντας την Άννα Βίσση για τα σαράντα χρόνια της στη μουσική. Για μία και μοναδική βραδιά το Jackie O’Beach σας προσκαλεί να γιορτάσετε μια από τις σπουδαιότερες φωνές της Ελληνικής μουσικής, η οποία για 40 χρόνια συνεχίζει να προσφέρει στα εκατομμύρια των θαυμαστών της την αγάπη της και το πάθος για τη μουσική με αμείωτη ένταση μέσα από τα τραγούδια της.

Εκεί, το βράδυ της 26 Ιουλίου θα συμβεί το μεγαλύτερο πάρτυ του φετινού καλοκαιριού! Σε ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο από την Άννα το οποίο θα καλύψει τη διαδρομή 40 χρόνων προσφοράς της στη μουσική θα ακουστούν οι μεγάλες επιτυχίες της με ένα τρόπο όπως ποτέ δεν θα έχουμε ακούσει ξανά και δεν θα έχουμε δει ζωντανά άλλη φορά, με απρόβλεπτες εκπλήξεις guest καλλιτεχνών από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Στο πλευρό της θα βρεθούν η Demy, οι Freaky Fortune, ο RiskyKidd, η Conchita Wurst αλλά και ο Απόστολος Μητρόπουλος.

Την σκηνοθεσία του show έχει αναλάβει η Christine Crokos, διευθυντής φωτισμού θα είναι ο Γιώργος Τέλλος και διευθυντής ήχου ο Άρης Κουντούρης.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!