Άννα Βίσση: Ακούστε πρώτοι 2 νέα τραγούδια πριν την κυκλοφορία του album της!


Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, τη «Συνέντευξη» του 2015, η Άννα Βίσση επιστρέφει με νέο studio album από την Panik Gold, από το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο single.

Τα «Ηλιοτρόπια», που έχουν αποσπάσει θερμά σχόλια από το κοινό και βρέθηκαν στην κορυφή του iTunes chart, μαρτυρούν αλλαγή ύφους και κατεύθυνσης για την ερμηνεύτρια και τον σταθερό συνεργάτη της, Νίκο Καρβέλα.

Στον απόηχο της επιτυχημένης τετραετούς πορείας των live εμφανίσεων της στο Hotel Ermou, που σφραγίστηκε από ένα live album, η Άννα Βίσση εδώ πειραματίζεται εκ νέου με διαφορετικούς ρυθμούς, στυλ, ηχοχρώματα, ενορχηστρώσεις και εμπνευσμένους στίχους.

Στα τραγούδια του άλμπουμ περιλαμβάνονται, εκτός από το ομώνυμο «Ηλιοτρόπια, η dance version της μπαλάντας «Μέσα Μου», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο, «Τα Χειρότερα» που έχει ήδη ερμηνευτεί ζωντανά στις εμφανίσεις της στο Hotel Ermou, καθώς και ένα ντουέτο με τίτλο «Όσοι Αγαπάνε Δεν Πεθαίνουνε», όπου η Βίσση συμπράττει αναπάντεχα με τη Γιώτα Γιάννα.

Μια μέρα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου στα ψηφιακά καταστήματα, ακούμε αποκλειστικά ένα mashup-teaser που περιλαμβάνει τα κομμάτια «Μετά Από ‘Σένα Εσύ», «Ηλιοτρόπια» και «Φλεγόμενος Τροχός».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!