Άννα Φλωρινιώτη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Νίκο Φλωρινιώτη – «Τι δεν θα έδινα σήμερα στα γενέθλιά σου να ήσουν εδώ»


Τα γενέθλιά του θα γιόρταζε σήμερα (9/7) ο Νίκος Φλωρινιώτης, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Δεκέμβριο του 2023. Η αδελφή του τραγουδιστή, Άννα, με αφορμή την σημερινή ημέρα, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Άννα Φλωρινιώτη δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία με τον αδελφό της και έγραψε στη λεζάντα: «Λατρεία μου και τι δεν θα έδινα σήμερα στα γενέθλια σου να ήσουν εδώ να τα γιορτάζανε όπως πάντα μαζί… Ποτέ τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο!!! Ήμουν πολύ ευτυχισμένη για να κρατήσει για πάντα φαίνεται…».

Μιλώντας για τον θάνατο του Νίκο Φλωρινιώτη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Άννα Φλωρινιώτη είχε αναφέρει: «Δεν το κατάλαβα όταν έφυγε. Ήμουν εγώ, αυτός και μία φίλη μου στο δωμάτιο. Τον χάιδευα εκείνη την ώρα και του μίλαγα. Επειδή είχε ανεβάσει πολύ υψηλό πυρετό τις τρεις τελευταίες μέρες και του έδιναν συνέχεια αντιπυρετικά, παυσίπονα πολύ δυνατά και τον είχαν σχεδόν σε καταστολή, γιατί δεν ήθελαν να πονέσει ο Νικολάκης.

Τον χάιδευα εκείνη την ώρα και σηκώθηκα, γιατί κάθε μισή ώρα του έβαζα θερμόμετρο… Εκείνη την ώρα τον χάιδευα και του μίλαγα και ξαφνικά ένιωθα ότι το πρόσωπό του άρχισε και κιτρίνιζε. Λέω στη φίλη μου ότι το παιδί δεν είναι καλά, το χρώμα του. Τα χέρια του και τα πόδια του είχαν πρηστεί. Δεν κατάλαβα τίποτα, έφυγε στα χέρια μου. Δεν έκανε τίποτα».διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!