Angelina Jolie – Brad Pitt: Ξανά στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών


Το 2016 ανακοινώθηκε το διαζύγιο – «βόμβα» του Brad Pitt και της Angelina Jolie, με την διάσημη σταρ του Hollywood να ισχυρίζεται πως ο γοητευτικός ηθοποιός απείλησε τον μεγάλο τους γιο, Maddox, όταν ήταν σε κατάσταση μέθης. Λίγα χρόνια αργότερα, ο Brad αποκάλυψε τη μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον εθισμό στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ. Τώρα, η Angelina Jolie ζητά εκ νέου αξιολόγηση της απόφασης του δικαστηρίου για την κοινή επιμέλεια των πέντε παιδιών τους – Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne and Knox – με συνέπεια το πρώην ζευγάρι να βρεθεί ξανά στα δικαστήρια.

Αν και η πρωταγωνίστρια του Maleficent ήθελε να κρατήσει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, δεν τα κατάφερε, και μετά από δύο χρόνια μάχης το δικαστήριο, σύμφωνα με το tlife.gr, αποφάσισε ότι και ο πατέρας τους πρέπει να έχει λόγο στη ζωή τους, τουλάχιστον μέχρι την ενηλικίωσή τους.

Η ιστοσελίδα The Blast επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση επιμέλειας των δύο χολιγουντιανών ηθοποιών είναι και πάλι στα δικαστήρια, αλλά η Angelina φαίνεται πως έχει ζητήσει όλα τα στοιχεία να κρατηθούν ιδιωτικά, οπότε οι περαιτέρω διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο ζευγάρι θα γίνουν χωρίς να δημοσιευτούν λεπτομέρειες στο μέλλον.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!