Αναστασία – «Σιγά Το Πράμα» | Top10 στο Greek Airplay Chart


Η Αναστασία, το πιο viral κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας, ξανά στο Top10 του Greek Airplay Chart!

 Δεκάδες εκατομμύρια streams και viewsΝο1 ραδιοφωνικές επιτυχίεςδιαμαντένια και πολυπλατινένια hitssold out συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό… «Σιγά Το Πράμα», για την Αναστασία αυτά είναι μόνο η αρχή!

 Η τραγουδίστρια «φαινόμενο» της ελληνικής δισκογραφίας, μετά την σαρωτική επιτυχία του διπλά πλατινένιου album «Ευχή» μας ξεσηκώνει και πάλι, αυτή τη φορά με το διπλά πλατινένιο της single «Σιγά Το Πράμα»  – ένα uptempo λαϊκό τραγούδι με ethnic στοιχεία σε στίχους και μουσική του Γιώργου Καλογεράκου.

 Το single που κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming πλατφόρμες από την Golden Records και τη Minos EMIa Universal Music Company, συγκεντρώνει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 5,5 εκατομμύρια streams στο Spotify, σε λιγότερο από 2 μήνες.

 Το εντυπωσιακό music video του τραγουδιού γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στο πανέμορφο και ειδυλλιακό Μαρόκο, σε σκηνοθεσία του Bodega. Έντονα χρώματα, παραδοσιακές ενδυμασίες, κέφι, χορός και ζωντάνια συνθέτουν το πιο χαρούμενο και φωτεινό βίντεο κλιπ της χρονιάς, με την Αναστασία… στα καλύτερά της!

 

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!