Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Eίναι πάλι ζευγάρι με τον Γιάννη Πάριο;

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Γιάννης Πάριος, υπήρξαν ζευγάρι πριν από έξι χρόνια. Τις τελευταίες μέρες, τα Μέσα, ήθελαν το πρώην ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί.


Οι φήμες φούντωσαν όταν πριν από μέρες, η ηθοποιός βρέθηκε στην Πάρο, όπου ο τραγουδιστής  την υποδέχτηκε στην βίλα του. Φιλοξενήθηκε για κάποιες μέρες εκεί και κατά τη διάρκεια της παραμονής της, αναρτούσε σχετικά στιγμιότυπα στο προφίλ της στο Instagram.

Αν και για πολλούς η επανασύνδεση ήταν δεδομένη, η Αλεξάνδρα δίνει την δική της απάντηση και ανατρέπει τα πάντα. Η ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «Real News» και τόνισε πως με τον Γιάννη Πάριο είναι δύο πολύ καλοί φίλοι: «Ε, λοιπόν, όχι, δεν είμαστε ξανά με τον Γιάννη, δεν ξανασμίξαμε. Έχουμε μια σχέση ζωής μας ενώνει βαθιά αγάπη και αλληλοεκτίμηση, αλλά, όχι, ζευγάρι δεν είμαστε! Περνάμε υπέροχα μαζί, για αυτό ήρθα να περάσω μαζί του λίγες ημέρες όμορφα και φιλικά. Μπορεί ο Τύπος να μας θέλει ξανά μαζί, συχνά πυκνά, αλλά είμαστε μόνο καλοί φίλοι πλέον. Και δεν έχει νόημα πια να απαντάω σ’ αυτό, αφού τα σενάρια επανέρχονται κάθε τόσο».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!