Ακραίο ξέσπασμα της Καινούργιου για τη Σκορδά: «Κάνει 5%! Εμείς κάνουμε επιτυχία χωρίς κανένα γάμο»


Πρωτοφανές ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου για την Φαίη Σκορδά! Οι κριτικές που δέχτηκε η Super Κατερίνα σχετικά με τον χειρισμό της κόντρας του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Ligth από την εκπομπή Fay’s Time, στάθηκε αφορμή να ακουστούν πολύ σκληρά λόγια στον αέρα του Alpha.

Μετά από το σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και είπε έξαλλη:

«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα! Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Η εκπομπή σε εξευτελίζει; Το είπε η Φαίη!

Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει. Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουνε, θα τους το ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια.. Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός κι έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά.Χωρίς κανέναν γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη, χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει, θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!