Aυτός θα είναι ο συμπρωταγωνιστής της Lady Gaga

Το όνομα της είναι Stephanie νομίζω, δεν ξέρω καθόλου, έχω ακούσει πως την λένε και Gaga, δηλώνει το αγόρι.


Tο όνομα του είναι Matt, Matt Bomer και σε πρόσφατο panel του Paleyfest στο Los Angeles, επιβεβαίωσε πως θα είναι ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές στο νέο “American Horror Story”. O Bomer, που έχει συνεργαστεί με τον δημιουργό του “AHS” Ryan Murphy στην δραματική σειρά του HBO “A Normal Heart”, ενώ έχει κάνει guest περάσματα και σε επεισόδια των “Glee” και“American Horror Story: Freakshow” εξήγησε πως αποφάσισε να συμμετάσχει στο νέο “AHS” ενώ δεν έλειψαν και τα spoilers.

Είπε: « Ο Ryan (Murphy, δημιουργός του American Horror Story) μου έστειλε μήνυμα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του “Freakshow”, έλεγε «κοίτα, έχεις δικαίωμα να αρνηθείς μόνο μια φορά. Υπάρχει ένας σύντομος, αλλά αρκετά σημαντικός ρόλος στο show. Μπορείς να έρθεις να το κάνεις;» Και όταν βρέθηκα στο set, είδα μια μικρή όρια, έναν κόσμο που ο κάθε ηθοποιός εξερευνάει τα όρια του. Έζησα μια τέλεια εμπειρία. Όταν ο Ryan μου πρότεινε να επιστρέψω, δεν το σκέφτηκα.»

Θα υπάρχει ερωτικό ειδύλλιο του χαρακτήρα του με κάποια πρωταγωνίστρια; Δε νομίζουμε γιατί το αγόρι έχει κάνει τις επιλογές του στο αντρικό φύλο!

matt-bomer-body-1566459321

Εδώ με την σχέση του!
Εδώ με την σχέση του!

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!