Αγρότες: Aνεβαίνουν στην Αθήνα από τα Χανιά – «Θα φτάσουμε μέχρι τέλους, αν δε μας βοηθήσουν θα πεινάσουν»


Στην Αθήνα μεταβαίνουν απόψε αγρότες και από τα Χανιά προκειμένου να ενώσουν τις φωνές τους με αγρότες από όλη τη χώρα στο παναγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στην Αθήνα.

Οι αγρότες των Χανίων, μετά από 16 μέρες κινητοποιήσεων με τα μπλόκα που είχαν στήσει στα Μεγάλα Χωράφια, θα μεταβούν στο συλλαλητήριο ζητώντας από την κυβέρνηση να λάβει δραστικά μέτρα για την στήριξή τους, καθώς τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση δεν τους ικανοποιούν, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους και να φτάσουν μέχρι τέλους είναι οι αγρότες, σύμφωνα με όσα είπε ο Πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μανούσος Σταυριανουδάκης. «Χωρίς αγώνα δεν γίνεται τίποτα», συμπληρώνει.

«Ανεβαίνουμε στην Αθήνα για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Πρέπει να μειωθεί το κόστος παραγωγής, δεν γίνεται να καλλιεργούμε ακριβά και να πουλάμε φθηνά… Είμαστε τα πόδια αυτής της χώρας και πρέπει να μας δώσουν πολλή σημασία. Πρέπει να μας βοηθήσουν γιατί είναι αυτοί οι πρώτοι που θα πεινάσουν», τόνισε ο Ζαχαρίας Κορναράκης αντίπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του πρώην Δήμου Μηθύμνης.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!