Άγιος Παντελεήμονας: Missing alert για την εξαφάνιση 12χρονης


Συναγερμό σήμανε στις Αρχές της Αττικής, όταν εξαφανίστηκε ένα ανήλικο παιδί, 12 ετών, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. 

Μάλιστα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωση του, αναφέρει ότι, «στις 07/07/2024, απογευματινές ώρες., εξαφανίστηκε από την περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα η Αμπού Ατά (επ.) Σαλάμ (ον.) / Abu Atta (επ.) Salam (ον.), 12 ετών, με καταγωγή από την Παλαιστίνη και μιλάει αραβικά.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Abu Atta (επ.) Salam (ον.), στις 07/07/2024 και άμεσα προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Η Abu Atta (επ.) Salam (ον.), έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τα ρούχα που απεικονίζονται στην φωτογραφία, ένα σετ μαύρης φόρμας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!