Άγιοι Ανάργυροι: Εξιτήριο από το Τζάνειο παίρνει σήμερα ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής


Εξιτήριο παίρνει σήμερα (15/04) ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής από το Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αναμένεται να αποφασιστεί εάν ο 39χρονος θα μεταβεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, ή στο κελί του.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος γυναικοκτόνος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε ειδικό δωμάτιο, και ήταν δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του καθώς δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς, ενώ τον παρακολουθούσαν συνεχώς 4 φρουροί.

Ο 39χρονος που σκότωσε την Κυριακή Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, τις προηγούμενες ημέρες έλεγε ότι «θέλω να μιλήσω με τους γονείς μου, με την μάνα μου. Γιατί δεν με αφήνετε να μιλήσω μαζί τους; Δεν θέλω να πάω φυλακή, ούτε να με κλείσουν στο ψυχιατρείο. Θέλω να φύγω».

Ο 39χρονος, μετά την αποσωλήνωσή του στο «Αττικόν» και αφού δεν τον δέχτηκαν στην Ψυχιατρική Κλινική του Κορυδαλλού μεταφέρθηκε στο Τζάνειο. Οι ψυχίατροι που τον έχουν εξετάσει, όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Σούρας αποφάνθηκαν ότι δεν είναι ψυχικά ασθενής, αλλά «ένας χειριστικός τοξικομανής».

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!