Αυτός είναι ο λόγος που καυγάδισαν οι Σολάνζ-Τζέι-Ζι

όλος ο πλανήτης μιλάει γι’αυτό!


Σάλο στα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχει προκαλέσει το βίντεο ντοκουμέντο που αποθανατίζει την αδερφή της Μπιγιονσέ να επιτίθεται στον Τζέι-Ζι μέσα σε ασανσέρ,παρουσία της ποπ σταρ, η οποία δεν φαίνεται να πήρε θέση.

Τα σενάρια θέλουν από τη μία  τη Σολάνζ να υπερασπίζεται την αδελφή της καθώς δεν της αρέσει καθόλου ο τρόπος με τον οποίο της φέρεται ο Τζέι-Ζ και από την άλλη, την Σολάνζ να έγινε έξαλλη από ζήλια, επειδή ο Τζέι-Ζ συνεχώς αθετεί την υπόσχεσή του να τη βοηθήσει να προωθήσει την καριέρα της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Daily News, η αφορμή αυτού του καυγά είναι η Ριάνα! Η νεαρή ποπ σταρ φέρεται να έγινε η πέτρα του σκανδάλου, αφού μετά το Met Gala στο οποίο βρίσκονταν Τζέι Ζι, Μπιγιόνσε και Σολάνζ, o μουσικός παραγωγός τους ανακοίνωσε πως θα συνέχιζε στο πάρτι της Ριάνα που θα ακολουθούσε, χωρίς όμως να πάρει μαζί του τη Μπιγιόνσε!

Η ίδια εφημερίδα θέλει τον Τζέι Ζι και τη Σολάνζ να έχουν διαφωνήσει λίγο νωρίτερα γιατί κάποιοι φίλοι της χρησιμοποιήσαν το όνομα του προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στο Met Gala, κάτι που εξόργισε τον Τζέι Ζι.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!