Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θα δούμε στο OPEN το “Ραντεβού στα τυφλά” – Αυτό είναι το νέο project που θα παρουσιάσει…


Ρεπορτάζ για την Αννίτα Πάνια έδωσε ο Γρηγόρης Μελάς στο Χαμογέλα και πάλι και ξεκαθάρισε ποια είναι η αλήθεια και τι ισχύει τελικά για το Ραντεβού στα τυφλά.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο λόγος που απορρίφθηκε το παιχνίδι απέχει παρασάγγας από τα fake news που ακούστηκαν και γράφτηκαν, ότι δηλαδή ήταν οικονομικό το θέμα.

«Ένα ρεπορτάζ για να μην λειτουργούν κάποιοι στα… τυφλά. Επειδή βγήκαν κάποια ρεπορτάζ και ειπώθηκαν διάφορα, να σας πω ότι όντως δεν θα βγει το Ραντεβού στα τυφλά. Είναι κάτι που πάλευαν τον τελευταίο καιρό να αποκτήσουν τα δικαιώματα για καθημερινή παρουσία. Αυτό ήταν το “αγκάθι” που χάλασε η συμφωνία με την ξένη εταιρεία που είχε τα δικαιώματα.

Τι σημαίνει αυτό; Το Ραντεβού στα τυφλά σε όλον τον κόσμο παίζεται 2-3 φορές την εβδομάδα. Οι υπεύθυνοι του Open ήθελαν να το κάνουν καθημερινό. Είχαν ξεκινήσει μάλιστα τα κάστινγκ, είχαν έρθει και σε συμφωνία με ανθρώπους αλλά τελικά η ξένη εταιρεία δεν το έβαζε καν πάνω στο τραπέζι για καθημερινό.

Ερευνήθηκαν και άλλα παρόμοια concept dating για καθημερινό αλλά τελικά μπήκε στην άκρη γιατί βρήκαν ένα project που συνδυάζει πολλά άλλα μαζί και είναι το καινούργιο κόνσεπτ που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Αννίτα Πάνια» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Το Οpen εξετάζει για την παρουσιάστρια ένα τηλεπαιχνίδι που σαρώνει στο εξωτερικό και λέγεται Rolling in it όπως θα ακούσετε.

«Είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει Τροχό της τύχης, Εκατομμυριούχο, πολλή δράση. Έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα. Θα βγει το αργότερο τον Φλεβάρη» ανέφερε και προβλήθηκαν πλάνα από το ξένο φορμάτ.

«Το dating πάντως δεν απέχει για την Αννίτα ενδεχομένως για την επόμενη σεζόν» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος εννοώντας ότι δεν έχει φύγει από το τραπέζι να παρουσιάσει κάποια στιγμή η Αννίτα Πάνια μια εκπομπή παρόμοια με το Ραντεβού στα τυφλά.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!