Αυτές είναι οι γυναίκες που κατέστρεψαν τον Ασλάνη

Μάθετε τα πάντα για τις γυναίκες που βοήθησε και τον κατέστρεψαν!


Πρόσωπα κλειδιά σε όλη την υπόθεση φαίνεται πως είναι μια κοπέλα από την Αλβανία, περίπου 30 ετών που ακούει στο όνομα Βικτώρια και την οποία ο Ασλάνης είχε κοντά του από νεαρή ηλικία και τον βοηθούσε για εξωτερικές δουλειές αλλά και στις συναλλαγές του με τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Ο λόγος για την κόρη της καθαρίστριας που είχε ο Μιχάλης Ασλάνης στο σπίτι του στην Αθήνα. Η Βικτώρια φαίνεται να είναι η γυναίκα που διαχειριζόταν την προσωπική κινητή και ακίνητη περιουσία του Μιχάλη, αφού ο τελευταίος δεν τα πήγαινε καλά με τα μαθηματικά και τους αριθμούς.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 300.000 ευρώ που κατάφερε να του αποσπάσει με δόλιο τρόπο η 30χρονη μέσω ενός δανείου που έλαβε εν αγνοία του σχεδιαστή με πλαστογραφία υπογραφής.

Όντας αφοσιωμένος στην τέχνη του δεν είχε την πλήρη εικόνα των οικονομικών του, ενώ όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων η τυφλή εμπιστοσύνη που είχε σε ανθρώπους και η «παιδική» του αφέλεια ήταν καταστροφικές για τον ίδιο.

Παράλληλα, σημαντικό ρόλο στην απάτη κατά του σχεδιαστή, μαζί με την Αλβανίδα, φαίνεται πως έπαιξε και μια 60χρονη Πατρινή, ονόματι Αντζέλικα, που διαχειριζόταν τις εμπορικές δραστηριότητες του Ασλάνη καθώς και το ατελιέ του.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!