Στήνεται στον ΑΝΤ1 το “The Voice”

Το ραντεβού με τα μέλη της κριτικής επιτροπής.


Σύμφωνα με πηγές, πριν από λίγες ημέρες ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, συναντήθηκε με τα επικρατέστερα κι άκρως λαμπερά πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά στο να πουν το μεγάλο “ναι” και να δώσουν τα χέρια, ως μέλη της κριτικής επιτροπής.
Με λίγα λόγια δηλαδή οι Άννα Βίσση,Αντώνης Ρέμος και Νίκος Καρβέλας είχαν μία συνάντηση και κλεισμένων των θυρών, προκειμένου να δουν τελικά για το εάν θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα στελεχώσουν το νέο πρότζεκτ του σταθμού.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφόρησαν, η συνάντηση αυτή έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και πιθανότατα η τελική σύνθεση της κριτικής επιτροπής του σόου όντως να αποτελείται από τους : Άννα Βίσση, Νίκο Καρβέλα και Αντώνη Ρέμο.

Κατά τα άλλα, τον Νοέμβριο έχουν προγραμματιστεί να βγουν στον αέρα από τον ΑΝΤ1 οι οντισιόν και από τον Γενάρη και μετά να ανοίξει και η αυλαία των live. Όσον αφορά τη θέση του παρουσιαστή, το όνομα του Γιώργου Λιάγκα φαίνεται να επικρατεί.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!